Η κούπα πάει Δωδεκάνησα - Κάλυμνος και Ρόδος υποδέχονται το τρόπαιο του πρωταθλήματος της ΑΕΚ!

Η κούπα πάει Δωδεκάνησα - Κάλυμνος και Ρόδος υποδέχονται το τρόπαιο του πρωταθλήματος της ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Η «τρέλα» για την πρωταθλήτρια ΑΕΚάρα συνεχίζεται και η κούπα πάει στην Κάλυμνο και στη Ρόδο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημέρωσε ότι η κούπα του πρωταθλήματος της ΑΕΚ… ταξιδεύει στα Δωδεκάνησα!

Συγκεκριμένα, η κούπα του πρωταθλήματος θα βρεθεί στην Κάλυμνο και τη Ρόδο, το Σάββατο (05/08) και τη Δευτέρα (07/08) αντίστοιχα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Η Κάλυμνος και η Ρόδος θα είναι οι επόμενοι σταθμοί της περιοδείας των τροπαίων που κατέκτησε η ΑΕΚ τη σεζόν 2023-24. Το τρόπαιο του πρωταθλήματος θα βρεθεί το βράδυ του Σαββάτου (8.30 μμ) σε χώρο του ξενοδοχείου Philoxenia στην Κάλυμνο, σε μια εκδήλωση που θα διοργανώσει το τοπικό club της Original 21 και στην οποία αναμένεται πλήθος κόσμου.

Το απόγευμα της Δευτέρας, σειρά παίρνει η πολύπαθη φέτος Ρόδος. Το club της Original 21 στο νησί κλείνει 30 χρόνια λειτουργίας και δυναμικής παρουσίας κοντά στην ΑΕΚ και θα τα γιορτάσει παρέα με το βαρύτιμο τρόπαιο σε παραθαλάσσιο χώρο στην Καλλιθέα Ρόδου, σε μια εκδήλωση που θα αρχίσει στις 7.30 μμ και που θα αποτελέσει πόλο έλξης για όλους τους ΑΕΚτζήδες του νησιού και όχι μόνο.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X