Πρόταση στον Μπονούτσι ετοιμάζει ο Άγιαξ!

Πρόταση στον Μπονούτσι ετοιμάζει ο Άγιαξ!
Photo Credits: INTIME

Ζεστά βλέπει ο Άγιαξ την περίπτωση του Λεονάρντο Μπονούτσι, ο οποίος βρίσκεται κοντά στην πόρτα της εξόδου από τη Γιουβέντους

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δυσοίωνο φαίνεται πως είναι το μέλλον του Λεονάρντο Μπονούτσι στη Γιουβέντους, κάτι που θέλει να εκμεταλλευθεί ο Άγιαξ. Έντονο ενδιαφέρον από τον «Aίαντα» για τον πολύπειρο Ιταλό αμυντικό, θέλοντας να δώσει επιπλέον κίνητρο στη βάση της ομάδας, δηλαδή τους νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Ο 36χρονος στόπερ δεν ταξίδεψε για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στις ΗΠΑ με την υπόλοιπη αποστολή, την ίδια ώρα που ο ατζέντης του, Αλεσάντρο Λούτσι, ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του έμπειρου ποδοσφαιριστή, τόσο εντός, όσο και εκτός Ιταλίας, αφού μέλημα του Μπονούτσι είναι να αγωνιστεί και πάλι σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Μάλιστα, η πλευρά του παίκτη αναμένεται να συναντηθεί με τους πρωταθλητές Ολλανδίας για το 2022, ώστε να γίνουν πιο ξεκάθαρες οι προθέσεις των δύο πλευρών.

Στο παιχνίδι της απόκτησης του αρχηγού της Γιουβέντους βρέθηκαν και οι Νιουκάστλ, Λάτσιο και Ρόμα, ωστόσο οι συγκεκριμένες περιπτώσεις δεν προχώρησαν, κάτι που έγινε και με την Αλ Σαμπάμπ, από τη Σαουδική Αραβία, αλλά και με την ομάδα του Λος Άντζελες, από το MLS.

Γίνεται εμφανές ότι ο κύκλος του στη «γηραιά κυρία» έχει κλείσει, μετρώντας συνολικά 502 συμμετοχές, με 37 γκολ, 10 ασίστ και 42.596 λεπτά, σε όλες τις διοργανώσεις. Από το 2010 βρισκόταν στο Τορίνο ο Μπονούτσι, με μόνη ενδιάμεση στάση τη Μίλαν, κατά την αγωνιστική περίοδο 2017-18.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X