Στην Κ19 της Σαχτάρ ο Λούκας Τέιλορ

Στην Κ19 της Σαχτάρ ο Λούκας Τέιλορ
Photo Credits: INTIME

Με την Κ19 της Σαχτάρ προπονείται ο Λούκας Τέιλορ, αναζητώντας τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ουκρανική ιστοσελίδα έψαξε και βρήκε τον Βραζιλιάνο μπακ, για να δει σε τι κατάσταση βρίσκεται, με τον ίδιο να δηλώνει ότι έχει ακόμη τρία χρόνια συμβόλαιο με την ομάδα από το Ντόνετσκ, αλλά δεν υπολογίζεται από την τεχνική ηγεσία και ως εκ τούτου κάνει προπονήσεις με την Κ19 του συλλόγου!

Με αφορμή το γεγονός ότι η γνωστή ιστοσελίδα Transfermarkt τον έχει στο ρόστερ του ΠΑΟΚ, ο Τέιλορ ξεκαθάρισε πως: «Δεν είμαι στον ΠΑΟΚ. Μετά την περσινή σεζόν ως δανεικός, η Σαχτάρ έπρεπε να με αγοράσει από τον ΠΑΟΚ. Ως εκ τούτου, είμαι τώρα πλήρως παίκτης της Σαχτάρ» και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν ξέρω ακριβώς τι θα γίνει στη συνέχεια. Έχω συμβόλαιο με τη Σαχτάρ για τα επόμενα τρία χρόνια. Δεν έφυγα από τη Σαχτάρ, είμαι παίκτης του συλλόγου, αλλά δεν θέλουν να με χρησιμοποιήσουν».

Για την πορεία του πέρσι στην ουκρανική ομάδα και για το μέλλον του τόνισε«Μετά την υπογραφή του Γκοτσολεϊσβίλι ο σύλλογος είπε ότι δεν με υπολόγιζε, γιατί θα έδινε περισσότερα λεπτά στον νεότερο παίκτη. Αλλά ήθελα να μείνω για να γίνω πρωταθλητής. Τώρα προπονούμαι με την U-19 μέχρι να καταλήξουμε σε συμφωνία για τη λύση του συμβολαίου».

Όσο για το αν παρακολουθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός απέκλεισε την Ντνίπρο, ο Λούκας Τέιλορ ανέφερε: «Δεν ξέρω, τον τελευταίο καιρό δεν παρακολουθώ το ελληνικό ποδόσφαιρο. Φυσικά, ο Παναθηναϊκός είναι μια καλή ομάδα με μεγάλη ευρωπαϊκή εμπειρία. Αλλά ήλπιζα πραγματικά ότι η Ντνίπρο θα πήγαινε παραπέρα. Θα ήταν καλό τόσο για το ουκρανικό ποδόσφαιρο όσο και για την ίδια την Ουκρανία να έχει μία ακόμη ομάδα στο Champions League».

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X