Ο Λουίς Ενρίκε σκέφτεται να φύγει από την Παρί έναν μήνα μετά την πρόσληψή του

Ο Λουίς Ενρίκε σκέφτεται να φύγει από την Παρί έναν μήνα μετά την πρόσληψή του
Photo Credits: INTIME

Μία είδηση-βόμβα αποκαλύπτει η Marca, με τον Λουίς Ενρίκε να σκέφτεται την αποχώρησή του από την Παρί, λόγω των όσων έχουν συμβεί με Εμπαπέ και Κάμπος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα άνω… κάτω έχουν έρθει στην Παρί Σεν Ζερμέν τις τελευταίες ημέρες, με τα όσα συμβαίνουν τόσο με τον Κιλιάν Εμπαπέ όσο και τον Λουίς Κάμπος να επηρεάζουν αρνητικά -σε τεράστιο βαθμό- τον σύλλογο.

Αποκορύφωμα όλων αυτών, είναι το γεγονός πως ο Λουίς Ενρίκε σκέφτεται να αποχωρήσει από την ομάδα, μόλις έναν μήνα μετά την πρόσληψή του! Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Marca, ο Ισπανός τεχνικός τα… έχει πάρει με τις αποφάσεις της διοίκησης, καθώς δεν μπορεί να δουλέψει με τον τρόπο που ο ίδιος επιθυμεί.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο ιδιοκτήτης των Παριζιάνων, Νασέρ Αλ Κελαϊφί πείστηκε πως ο Εμπαπέ έχει ήδη συμφωνήσει με τη Ρεάλ Μαδρίτης για να υπογράψει ως ελεύθερος το καλοκαίρι του 2024, με αποτέλεσμα να τον θέσει εκτός ομάδας και να του βάζει πωλητήριο, προκειμένου να μην τον χάσει αφιλοκερδώς.

Μία απόφαση που δεν άρεσε καθόλου στον Λουίς Ενρίκε, ο οποίος ήθελε να τον έχει κανονικά στα πλάνα του, καθώς θεωρεί πως είναι ο πιο σημαντικός παίκτης της ομάδας. Ο Κελαϊφί δεν έδωσε σημασία στις προτιμήσεις του προπονητή, κάνοντας τη δική του επιθυμία, πραγματικότητα!

Κάπου εκεί, μπήκε στο… παιχνίδι και ο αθλητικός διευθυντής των πρωταθλητών Γαλλίας, Λουίς Κάμπος, στον οποίο χρεώθηκαν κακοί χειρισμοί στην υπόθεση ανανέωσης του συμβολαίου του Εμπαπέ, με τη διοίκηση να σκέφτεται την απόλυσή του τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Να σημειωθεί πως Εμπαπέ και Κάμπος έχουν εξαιρετικές σχέσεις, ενώ ο Γάλλος σταρ ήταν αυτός που τον έφερε στην ομάδα τον Ιούλιο του 2022! Από την άλλη, Ενρίκε και Κάμπος έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά στο μεταγραφικό κομμάτι, αλλάζοντας εντελώς το πλάνο των Παριζιάνων, το οποίο μέχρι πρότινος ήταν να αποκτούν παίκτες με πολύ βαριά βιογραφικά.

Όλα τα παραπάνω έχουν… ξενερώσει τον πρώην τεχνικό της Μπαρτσελόνα, μεταξύ άλλων, κάτι που τον έχει κάνει να σκέφτεται ήδη τη φυγή του από τον σύλλογο. Και αυτό γιατί δεν θα έχει ούτε τον Λουίς Κάμπος (ο οποίος τον έφερε στους Παριζιάνους), αλλά ούτε και τον Εμπαπέ, καθώς η διοίκηση έχει άλλες βλέψεις για την περίπτωσή του.
Μένει να φανεί αν κάτι τέτοιο θα γίνει πραγματικότητα, με το ρεπορτάζ της Marca να καταλήγει πως ο Ενρίκε βλέπει με έναν πολύ συγκεκριμένο τρόπο τα πράγματα και θέλει να δουλεύει με τους δικούς του όρους, κάτι που μπορεί να φέρει και την αποχώρησή του, σε περίπτωση που δεν αλλάξει το κλίμα που επικρατεί!

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X