«Η ΑΕΚ ανακοινώνει τις προσεχείς ώρες τη μεταγραφή του Νέστορ Αραούχο» (ΦΩΤΟ)

«Η ΑΕΚ ανακοινώνει τις προσεχείς ώρες τη μεταγραφή του Νέστορ Αραούχο» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στο γνωστό μοτίβο των τελευταίων ημερών κινούνται οι Μεξικανοί που αναφέρουν πως θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ώρες η μεταγραφή του Νέστορ Αραούχο στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Μεξικανοί επιμένουν πως ο έμπειρος στόπερ, Νέστορ Αραούχο θα έρθει στην Ελλάδα και θα φορέσει για 2+1 χρόνια τη φανέλα της ΑΕΚ!

Την ώρα που στην ΑΕΚ περιμένουν κάτι καλύτερο από τον Νέστορ Αραούχο για τις θέσεις των στόπερ, στο Μεξικό όχι μόνο επιμένουν στο «κιτρινόμαυρο ενδιαφέρον», αλλά το πάνε πολλά βήματα παραπάνω αναφέροντας πως η μεταγραφή του έμπειρου αμυντικού θα ανακοινωθεί τις επόμενες ώρες.

Συγκεκριμένα, οι Μεξικανοί επικαλούνται τον δημοσιογράφο, Φερνάντο Εσκιβέλ που ανέφερε πως ο παίκτης έχει έρθει σε συμφωνία με την ΑΕΚ και ότι η ΑΕΚ τα έχει βρει με την Κλαμπ Αμέρικα σε ένα ποσό περίπου 1,4 εκατ. δολάρια για να αποκτήσει τον παίκτη. Εν συνεχεία υπογραμμίζει ότι η μεταγραφή θα ανακοινωθεί τις επόμενες ώρες και σημειώνει τους όρους του συμβολαίου Αραούχο με την ΑΕΚ.

Έτσι ο Εσκιβέλ αναφέρει ότι ο Αραούχο θα υπογράψει για 2+1 χρόνια με την ΑΕΚ σημειώνοντας ότι «ο Αλμέιδα πιστεύει πολύ πως η εμπειρία του μπορεί να συμβάλει αποφασιστικά στην ομάδα».

Δείτε το tweet του Εσκιβέλ:

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X