Προκριματικά Conference League: Ψάχνει την πρόκριση κόντρα στην Αραράτ ο Άρης

Προκριματικά Conference League: Ψάχνει την πρόκριση κόντρα στην Αραράτ ο Άρης
Photo Credits: INTIME

Ο Άρης υποδέχεται την Αραράτ στο δεύτερο αγώνα των δύο ομάδων για τα προκριματικά του Conference League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Να πάρει την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League θέλει ο Άρης, ο οποίος υποδέχεται την Αραράτ στο “Κλεάνθης Βικελίδης” (21:15, Novasports Prime).

Οι Κίτρινοι μετά το 1-1 του πρώτου ματς θέλουν μόνο νίκη για να μπορέσουν να εξασφαλίσουν την πρόκριση με τον κόσμο να αναμένεται να δώσει δυναμικό παρών.

Υπενθυμίζουμε ότι όποια ομάδα πάρει την πρόκριση στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει την Ντίναμο Κιέβου στον τρίτο προκριματικό.

Τα πλάνα του Τερζή

Στο αγωνιστικό κομμάτι τα πράγματα είναι δεδομένα για τον Τόλη Τερζή αφού όπως όλα δείχνουν έχει να πάρει μόλις δύο αποφάσεις με τη μία να καθορίζει την άλλη.

Το δίλημμα του κόουτς των κιτρίνων αφορά το σύστημα. Αν θα παρατάξει δηλαδή την ομάδα του με 4-2-3-1 ή 4-3-3. Σε περίπτωση που επιλέξει το πρώτο τότε ο Ζουλ αναμένεται να πάρει θέση στην ενδεκάδα. Αλλιώς εκείνος που θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα είναι ο Ρουπ.

Οι υπόλοιπες θέσεις είναι γνωστές αφού υπάρχει και η απουσία του Μπράμπετς, ενώ ερωτηματικό υπάρχει και για τον Κάρλσον. Ο Κουέστα θα κάτσει κάτω από τα δοκάρια με του Εμπακατά, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο και Φεράτι να συνθέτουν την τετράδα στην άμυνα.

Στο κέντρο σίγουρη είναι η θέση των Τζούρασεκ, Νταρίντα, Πάλμα και Μενέντες οι οποίοι θα παραταχθούν ανάλογα τη διάταξη που θα επιλέξει ο Τερζής, ενώ στην κορυφή θα είναι ο Μορόν.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X