Προκριματικά Conference League: Ο ΠΑΟΚ παίζει απόψε (20:30) τα... ρέστα του για την πρόκριση μέσα στο Ισραήλ

Προκριματικά Conference League: Ο ΠΑΟΚ παίζει απόψε (20:30) τα... ρέστα του για την πρόκριση μέσα στο Ισραήλ
Photo Credits: INTIME

Ο ΠΑΟΚ δίνει σήμερα τον πρώτο τελικό της χρονιάς απέναντι στην Μπεϊτάρ (20.30) στα Ιεροσόλυμα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από την στιγμή που δεν κατάφερε να πάρει προβάδισμα πρόκρισης στον πρώτο αγώνα με την Μπειτάρ στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ έδωσε χαρακτήρα τελικού στη σημερινή ρεβάνς στο Ισραήλ (03/08, 20.30, Novasports 2HD).

Σε ένα κατάμεστο Teddy Stadium ο Δικέφαλος καλείται να πάρει αποτέλεσμα πρόκρισης στην επόμενη προκριματική φάση του Conference League και να αποφύγει… κακοτοπιές τύπου Λέφσκι, που τον οδήγησαν σε μεγάλα προβλήματα το περασμένο καλοκαίρι.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου που και στην χθεσινή συνέντευξη Τύπου τόνισε πως η απόδοση της ομάδας του στο 0-0 της Τούμπας τον έκανε για πρώτη φορά από την αρχή της προετοιμασίας να αισθάνεται επιπλέον αυτοπεποίθηση έχει στη διάθεση του, έχει στη διάθεση του τους Αουγκούστο και Βιεϊρίνια.

Η επιστροφή των δυο ποδοσφαιριστών που ήταν τιμωρημένοι στο πρώτο παιχνίδι στην Τούμπα αλλά και το γεγονός ότι οι υπόλοιποι – και ιδίως ο νεοφερμένος Σαμάτα -είχαν λίγο περισσότερο χρόνο για να δουλέψουν μαζί του στις προπονήσεις, είναι σίγουρα ένας επιπλέον λόγος για να αισθάνεται ακόμη περισσότερο αισιόδοξος. Έστω και αν όμως παραδέχθηκε και ο ίδιος, ο αρχηγός του και ο Τανζανός επιθετικός δεν είναι σε θέση να βγάλουν 90λεπτο.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ αμφιταλαντεύτηκε αρκετά για το αν θα ξεκινήσει ή όχι με τον Σαμάτα στην κορυφή της επίθεσης του, ωστόσο φαίνεται να επιλέγει να τον κρατήσει στον πάγκο, ώστε να μπορεί να τον χρησιμοποιήσει στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού. Και αυτό διότι ο Τανζανός είναι ακόμη ανέτοιμος για να παίξει περισσότερο από ένα ημίχρονο και ο Λουτσέσκου δεν πρόκειται να ρισκάρει να του δώσει φανέλα βασικού.

Από την άλλη το γεγονός ότι ο Λευτέρης Λύρατζης έμεινε εκτός αποστολής αποδεικνύει ότι ο Βιεϊρίνια είναι η εναλλακτική για το δεξί άκρο της άμυνας μαζί με τον Κεντζιόρα. Και πάλι όμως ο Πολωνός θα είναι αυτός που θα πάρει φανέλα βασικού, με τον Πορτογάλο να έρχεται, αν χρειαστεί από τον πάγκο για να βοηθήσει με την εμπειρία του.

Με δυο αλλαγές ο ΠΑΟΚ και τον Κωνσταντέλια στον πάγκο

Το πιθανότερο σενάριο λέει ότι θα γίνουν δυο αλλαγές σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι. Με τον Αουγκούστο να ξεκινά από την αρχή με παρτενέρ του τον Στέφαν Σβαμπ – ένα δίδυμο του Βραζιλιάνου με τον Τσιγγάρα προφανώς θεωρείται περισσότερο αμυντικογενές από τον προπονητή του Δικεφάλου- και τον Κάλεντ Νάρεϊ να παίρνει φανέλα βασικού, για πρώτη φορά μετά την περιπέτεια που είχε με την υγεία του.

Με την είσοδο του στην ενδεκάδα ο Γερμανός θα πάρει τη θέση του Κωνσταντέλια που δεν πήγε καλά στο πρώτο παιχνίδι στην Τούμπα και θα μείνει στον πάγκο. Και αυτό διότι ο νεαρός μεσοεπιθετικός του Δικεφάλου που δυσκολεύτηκε απέναντι στην σφιχτή άμυνα των Ισραηλινών, χρειάζεται ακόμη χρόνο για να φτάσει στα γνωστά του επίπεδα.

Το πλάνο για την πρόκριση

Έτσι η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ θα έχει την ίδια σύνθεση στα μετόπισθεν με Κοτάρσκι στην εστία, Κεντζιόρα και Μπάμπα στα δυο άκρα της άμυνας και τους Εκόνγκ και Μιχαηλίδη στα στόπερ.

Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελείται από τους Αουγκούστο και Σβαμπ και μεσοεπιθετικά θα αγωνιστούν ο Νάρεϊ δεξιά, ο Τάισον στο «δέκα» και ο Ζίβκοβιτς αριστερά.

Στην κορυφή της επίθεσης θα ξεκινήσει και πάλι ο Μπράντον Τόμας με τους Τζίμα και Σαμάτα κυρίως να αποτελούν τις εναλλακτικές λύσεις του Δικεφάλου για την γραμμή κρούσης.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X