Πέταξαν πυροτεχνήματα έξω από το ξενοδοχείο του ΠΑΟΚ, συλλήψεις οπαδών

Πέταξαν πυροτεχνήματα έξω από το ξενοδοχείο του ΠΑΟΚ, συλλήψεις οπαδών
Photo Credits: INTIME

Μικρή μερίδα οπαδών της Μπεϊτάρ βρέθηκε έξω από το ξενοδοχειο που μένει η αποστολή του ΠΑΟΚ και πέταξε πυροτεχνήματα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την… απειλή τους πράξη έκαναν οι Ισραηλινοί καθώς βρέθηκαν αργά το βράδυ έξω από το ξενοδοχείο της αποστολής του ΠΑΟΚ με σκοπό να μην αφήσουν σε… ησυχία τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο.

Άμεσα παρενέβη η αστυνομία, προχωρώντας στην σύλληψη τριών νεαρών φιλάθλων της ομάδας από τα Ιεροσόλυμα.

Το ρεπορτάζ των Ισραηλινών αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η αστυνομία έφτασε γρήγορα στο σημείο και αναγνώρισε το όχημα και τους επιβαίνοντες που εμπλέκονται στις πράξεις. Αμέσως κατέσχεσαν κυψέλες κροτίδων μετά τη χρήση τους. Σε κάποιο σημείο, όταν οι επιβαίνοντες του οχήματος αναγνώρισαν τους αστυνομικούς, τράπηκαν σε φυγή προς τα βόρεια της Ιερουσαλήμ μέχρι που τους σταμάτησαν αστυνομικοί του σταθμού Σαλέμ και στρατιώτες της MGB. Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πυροτεχνήματα».

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο ρεπορτάζ, η αστυνομία δήλωσε πως οι τρεις που συνελήφθησαν με την κατηγορία για διαταράξη της ειρήνης, είναι 20 ετών και οδηγήθηκαν για ανάκριση στον σταθμό Lev HaBira. Κατά την διάρκεια της σημερινής (03/08) ημέρας οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στο δικαστήριο για ακρόαση και θα αποφασιστεί η παράταση της κράτησης τους.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X