Στο ΟΑΚΑ για τους ομίλους ο Παναθηναϊκός, χωρίς φιλοξενούμενους τα ματς με Μαρσέιγ

Στο ΟΑΚΑ για τους ομίλους ο Παναθηναϊκός, χωρίς φιλοξενούμενους τα ματς με Μαρσέιγ
Photo Credits: INTIME

Η UEFA ενημέρωσε πως τα ματς με την Μαρσέιγ δεν θα έχουν φιλοξενούμενους οπαδούς, ο Παναθηναϊκός δήλωσε το ΟΑΚΑ ως έδρα για τους ομίλους

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χωρίς φιλοξενούμενους οπαδούς θα διεξαχθούν τα δύο παιχνίδια με την Μαρσέιγ για την τρίτη προκριματική φάση του Champions League. Κάτι που ήταν γνωστό εδώ και λίγες μέρες, όμως την Πέμπτη επισημοποιήθηκε με την ενημέρωση από την UEFA.

Βλέπετε, η αδελφοποίηση των οπαδών της Γαλλικής ομάδας με αυτούς της ΑΕΚ, τα επεισόδια που είχαν γίνει στο αντίστοιχο ματς με τον ΠΑΟΚ και ο μεγάλος κίνδυνος για επεισόδια, ανάγκασε την ευρωπαϊκή ομοσπονδία να πάρει αυτή την απόφαση.

Η έδρα στους ομίλους

Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός δήλωσε την έδρα που θα χρησιμοποιεί στα παιχνίδια των ομίλων, είτε αυτά είναι για το Champions League, είτε το Europa League όπου έχει εξασφαλισμένη την συμμετοχή του μετά την πρόκριση επί της Ντνίπρο.

Αυτή θα είναι το ΟΑΚΑ, το οποίο οι «πράσινοι» χρησιμοποιούσαν ως έδρα τους στο πρωτάθλημα πριν από 4 χρόνια, ενώ σε ευρωπαϊκό παιχνίδι θα επιστρέψουν μετά από 11 χρόνια και την σεζόν 2012-13.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X