Επίσημο: Ο Λιβάι Γκαρσία υπόγραψε νέο συμβόλαιο με την ΑΕΚ ως το 2028!

Επίσημο: Ο Λιβάι Γκαρσία υπόγραψε νέο συμβόλαιο με την ΑΕΚ ως το 2028!
Photo Credits: INTIME

Ανανέωσε με την ΑΕΚ ο Λιβάι Γκαρσία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης το είχε ξεκαθαρίσει, δεν φεύγει από την ΑΕΚ ο Λιβάι Γκαρσία και έκανε πράξη τη δήλωσή του!

Ο παικταράς από το Τρινιντάντ ανανέωσε με την Ένωση και θα συνεχίσει να φορά τα «κιτρινόμαυρα» μέχρι το 2028, με τον 25χρονο να δηλώνει ενθουσιασμένος που θα αγωνίζεται και τα επόμενα χρόνια στους Νταμπλούχους!

Με το νέο συμβόλαιο αυξάνεται και ο ετήσιος μισθός του Λιβάι, με τον στράικερ της ΑΕΚ να αμείβεται πλέον με κάτι παραπάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ. Έτσι, το συμβόλαιο του Γκαρσία είναι πλέον από τα μεγαλύτερα στην ομάδα, μαζί με αυτά των Ορμπελίν Πινέδα, Στίβεν Τσούμπερ, Ντομαγκόι Βίντα κτλ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου του Λιβάι Γκαρσία μέχρι το τέλος της σεζόν 2027-28.

Ο Λιβάι ήρθε στην ΑΕΚ από την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ το καλοκαίρι του 2020 και στα τρία χρόνια που ακολούθησαν, αγωνίστηκε σε 111 επίσημους αγώνες και σημείωσε 32 γκολ. Είναι ένας από τους βασικούς συντελεστές της μεγάλης πορείας της σεζόν 2022-23 με την κατάκτηση του Νταμπλ.

Αμέσως μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, ο 26χρονος επιθετικός από τον Τρινιντάντ-Τομπάγκο δήλωσε στο www.aekfc.gr: «Είναι κάτι πολύ σημαντικό για μένα η υπογραφή του νέου μου συμβολαίου με την ΑΕΚ. Ζήσαμε καταπληκτικές στιγμές τη σεζόν που πέρασε με την κατάκτηση του νταμπλ. Εχουμε πολύ σπουδαίους αγώνες μπροστά μας και πρέπει να συνεχίσουμε τις επιτυχίες και να ζήσουμε ξανά μεγάλες στιγμές. Μόνο ΑΕΚ!».

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X