Απέκλεισε την Γκενκ η Σερβέτ και έστειλε τους Βέλγους στον Ολυμπιακό

Απέκλεισε την Γκενκ η Σερβέτ και έστειλε τους Βέλγους στον Ολυμπιακό
Photo Credits: INTIME

Η Σερβέτ απέκλεισε τη Γκενκ και έτσι ο Ολυμπιακός θα παίξει με τους Βέλγους στα προκριματικά του Europa League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παίζοντας με παίκτη λιγότερο από το 3ο λεπτό, η Σερβέτ απέκλεισε στα πέναλτι την Γκενκ μέσα στο Βέλγιο και την έστειλε στον δρόμο του Ολυμπιακού στον 3ο προκριματικό του Europa League.

Δεν είναι μία απλή πρόκριση. Είναι μία ιστορική πρόκριση. Ένα έπος. Τα πάντα έμοιαζαν να τελειώνουν από το τρίτο λεπτό, όταν με ένα εγκληματικό μαρκάρισμα που έσπασε το πόδι του αρχηγού της Γκενκ, ο Έντσο Κριβελί άφησε την Σερβέτ με παίκτη λιγότερο.

Κι όμως οι Ελβετοί πέτυχαν το ακατόρθωτο. Ισοφάρισαν δύο φορές, πήγαν το παιχνίδι στα πέναλτι και εκεί έστειλαν για κρύο ντους τους Βέλγους που «υποβιβάζονται» στο Europa League και έρχονται στον δρόμο του Ολυμπιακού.

Τα πράγματα για την Σερβέτ έγιναν ακόμα πιο σκούρα όταν ο πρώην παίκτης του Άρη, Μπράντλεϊ Μαζίκου δώρισε το πέναλτι από το οποίο ήλθε το 1-0 από τον Τρεζόρ (28’), όμως η απάντηση ήταν άμεση με φάουλ του Κογκνιά που κόντραρε στο τείχος και έκανε το 1-1 (36’).

Οι Βέλγοι σημάδευαν συνεχώς τον δίμετρο φορ Αροκοντάρε, ο οποίος είχε δοκάρι στο 48ο λεπτό και λίγο αργότερα με εξ’ επαφής κεφαλιά έκανε το 2-1 (51’). Ούτε κι εκεί όμως οι Ελβετοί έριξαν λευκή πετσέτα.

Μετά από υπέροχο συνδυασμό, ο Μπεντιά έκανε το 2-2 (63’) και έστειλε το ματς στην παράταση (πρώτο παιχνίδι 1-1). Οι Βέλγοι που πίεσαν με κάθε τρόπο, δεν βρήκαν γκολ πρόκρισης και το πλήρωσαν ακριβά.

Οι Ελβετοί ευστόχησαν και στα 4 πέναλτι, Χροσόφσκι και Αροκοντάρε δεν τα κατάφεραν και η Σερβέτ πήρε το εισιτήριο για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, όπου θα παίξει με την Ρέιντζερς, με την Γκενκ να ετοιμάζεται πλέον για τις πολύ δυνατές αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X