Προκριματικά Champions League: Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ οριστικά αντίπαλος της ΑΕΚ, νίκησε (0-2) ξανά την Αστάνα στο ρελαντί

Προκριματικά Champions League: Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ οριστικά αντίπαλος της ΑΕΚ, νίκησε (0-2) ξανά την Αστάνα στο ρελαντί
Photo Credits: INTIME

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ στον δρόμο της ΑΕΚ για τον γ' προκριματικό του Champions League, νίκησε και στη ρεβάνς την Αστάνα με 0-2

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ θα είναι η αντίπαλος της ΑΕΚ στον γ’ προκριματικό του Champions League με τους Κροάτες να νικούν και στη ρεβάνς του Καζακστάν με 0-2 την Αστάνα.

Με «δύο στα δύο» και με συνολικό σκορ 6-0, λοιπόν, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ θα είναι η ομάδα που θα βρεθεί στον δρόμο της ΑΕΚ προς τα αστέρια του Champions League. Η πρωταθλήτρια Κροατίας επικράτησε ξανά της Αστάνα με τον τεχνικό της Ιγκόρ, Μπίστσαν να δίνει ανάσες σε Ιβάνουσεκ, Μπατούρινα με τον δεύτερο να μπαίνει αλλαγή στο 78′ και να χρησιμοποιεί για 69 λεπτά τους Γιόσιπ Σουτάλο και Πέτκοβιτς.

Οι Κροάτες προηγήθηκαν στο 24′ με τον Έμρελι για να έρθει στο 89′ ο Μάριν που είχε μπει αντί του Πέτκοβιτς στο 69′, να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα στο ματς.

Η ενδεκάδα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Λιβάκοβιτς, Μοχαράμι, Ριστόβσκι, Γ. Σουτάλο (69′ Μπερνέρ), Μιχαϊλιτσένκο, Μίσιτς (78′ Λούκανιτς), Σούσιτς, Σπίκιτς, Λιούμπισιτς (78′ Μπατούρινα), Έμρελι (78′ Ντρμιτς), Πέτκοβιτς (69′ Μάριν).

Δείτε το γκολ της Ντιναμό:

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X