Κοντά στον Αλεξανδρόπουλο ο Ολυμπιακός

Κοντά στον Αλεξανδρόπουλο ο Ολυμπιακός
Photo Credits: INTIME

Κοντά στην απόκτηση του Αλεξανδρόπουλου βρίσκεται ο Ολυμπιακός

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πολύ κοντά στο deal για τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο είναι Ολυμπιακός και Σπόρτινγκ Λισαβόνας, με τον 22χρονο μέσο να

Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται ουσιαστικά μια ανάσα από την οριστική συμφωνία του με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο, με τον παίκτη να είναι έτοιμος και αυτός να πει το «ναι»!

Μετά την αγορά του από τον σύλλογο της Λισαβόνας έναντι 4 εκατ. ευρώ από τον Παναθηναϊκό, ο 22χρονος χαφ δεν κατάφερε να γίνει βασικός, είναι εκτός των πλάνων του Ρούμπεν Αμορίμ και οι Πειραιώτες είναι έτοιμοι να τον αποκτήσουν αρχικά με τη μορφή δανεισμού, ενώ στη συμφωνία θα υπάρχει και οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.

Βεβαίως, τίποτα ακόμη δεν είναι οριστικό, ωστόσο πηγές από την Πορτογαλία αναφέρουν πως οι τρεις πλευρές απέχουν ελάχιστα από το να συμφωνήσουν. Ολυμπιακός και Σπόρτινγκ δύσκολα δεν θα τα βρουν έτσι ή αλλιώς, οπότε πρακτικά απομένει να συμφωνήσει και ο ποδοσφαιριστής με τους «ερυθρόλευκους» για τον επαναπατρισμό του.

 

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X