ESPN: «Αμφίβολο το μέλλον του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μπακς»

ESPN: «Αμφίβολο το μέλλον του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μπακς»
Photo Credits: INTIME

Ο ρεπόρτερ του ESPN, Τιμ Μποντέμπ, ήρθε να βάλει φωτιά στα σενάρια που αφορούν το μέλλον του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μιλγουόκι Μπακς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Βόμβα» στα θεμέλια του Μιλγουόκι έβαλε ένας δημοσιογράφος του ΕSPN. Συγκεκριμένα, ο Τιμ Μποντέμπ ανέφερε σε ένα podcast ότι παραμένουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα που αφορούν το μέλλον του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Να σημειώσουμε ότι ο Greak Freak έχει συμβόλαιο με τα «ελάφια» μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

«Πιστεύω πως ο Γιάννης θα περιμένει μέχρι το επόμενο καλοκαίρι. Έχει άλλωστε έναν χρόνο ακόμη στο συμβόλαιο του. Θέλει να δει πώς θα είναι η κατάσταση στο Μιλγουόκι και μετά να αποφασίσει τι θα κάνει. Δεν νομίζω να αποφασίσει τώρα”, σημείωσε σε podcast ο ρεπόρτερ του ESPN, Τιμ Μποντέμπ.

Να θυμίσουμε ότι ο Γιάννης ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα στο γόνατο με την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο να θεωρείται αμφίβολη και η εικόνα του αναμένεται να ξεκαθαρίσει το επόμενο διάστημα. Η πρόθεση του παίκτη είναι σαφώς να αγωνιστεί, παρότι όπως είναι λογικό οι Μπακς δεν θέλουν να ρισκάρουν την συμμετοχή του.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X