Πήρε Λινάρδο ο Ιωνικός

Πήρε Λινάρδο ο Ιωνικός
Photo Credits: INTIME

Ο Ιωνικός ενισχύει την μεσαία του γραμμή, ανακοινώνοντας την απόκτηση του 32χρονου Παναγιώτη Λινάρδου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νέα μεταγραφική ενίσχυση για τον Ιωνικό που ανακοίνωσε τον Παναγιώτη Λινάρδο.

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

«Η ΠΑΕ Ιωνικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Παναγιώτη Λινάρδο. Ο 32χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται ως χαφ και διαθέτει πλούσια εμπειρία.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την ΑΕ Μεσολογγίου και ακολούθησε η περιπέτειά του στην Κύπρο για λογαριασμό των Απόλλωνα Λεμεσού, ΑΕ Ζακακίου, Ανόρθωσης και Ομόνοια Αραδίππου.

Το 2015 επέστρεψε στο ελληνικό πρωτάθλημα και αγωνίστηκε στον Παναιγιάλειο, ενώ ακολούθησαν οι Βέροια, Λαμία, Κέρκυρα και Παναχαϊκή. Τον Ιανουάριο του 2020 έπαιξε στη Σιγκαπούρη για λογαριασμό της Γκεϊλάνγκ, ενώ λίγους μήνες αργότερα αγωνίστηκε με τη φανέλα του Διαγόρα και στη συνέχεια με αυτή του Λεβαδειακού.

Την περασμένη αγωνιστική ο Παναγιώτης Λινάρδος αγωνίστηκε στην Παναχαϊκή, απ’ όπου και έμεινε ελεύθερος στο φινάλε της σεζόν. Παναγιώτη σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ιωνικού. Σου ευχόμαστε υγεία και να κάνεις πραγματικότητα τους στόχους σου παρέα με την ομάδα μας».

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X