Κυριακόπουλος: «Ανοικτή... πληγή η Εθνική - Από τότε που βρίσκομαι στην Ιταλία δεν με έχουν λάβει πολύ υπόψη»

Κυριακόπουλος: «Ανοικτή... πληγή η Εθνική - Από τότε που βρίσκομαι στην Ιταλία δεν με έχουν λάβει πολύ υπόψη»
Photo Credits: INTIME

Δηλώσεις που θα συζητηθούν, έκανε στην «Tuttosport» ο νεοαποκτηθείς μπακ της Μόντσα, Γιώργος Κυριακόπουλος σχετικά με την Εθνική ομάδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δηλώσεις που θα συζητηθούν, έκανε στην Tuttosport ο νεοαποκτηθείς μπακ της Μόντσα, Γιώργος Κυριακόπουλος. Με αφορμή το νέο βήμα στην καριέρα του ο άλλοτε μπακ της Σασουόλο μίλησε στην ιταλική εφημερίδα και εξέφρασε το παράπονό του για την Εθνική.

«Με υποδέχτηκαν πολύ καλά στη Μόντσα, βρήκα ένα φανταστικό γκρουπ και υψηλού επιπέδου εγκαταστάσεις», είπε αρχικά ο Κυριακόπουλος. «Ως πρώτη εντύπωση μπορώ μόνο να το ορίσω ως τέλειο. Έχω ήδη μιλήσει με τον προπονητή, Ραφαέλε Παλαντίνο, αλλά δεν έχουμε μπει σε συζητήσεις και ερωτήσεις τακτικής. Δεν τον ξέρω καλά ακόμα, αλλά ο τρόπος παιχνιδιού της ομάδας με εντυπωσίασε την περσινή σεζόν», ανέφερε ακόμη ο έμπειρος μπακ.

«Τα ματς με τη Μόντσα, τόσο με τη Σασουόλο όσο και με τη Μπολόνια, ήταν δύσκολα, δύσκολα σε επίπεδο τακτικής. Μου αρέσει πολύ αυτή η Μόντσα», επισήμανε για να αναφερθεί στη συνέχεια στην Εθνική.

«Ελπίζω με τη μεταγραφή μου στη Μόντσα να επιστρέψω στην Εθνική, το να είμαι σ’ αυτή την ομάδα είναι μία μεγάλη ευκαιρία», επισήμανε και πρόσθεσε: «Η εθνική ομάδα είναι μια ανοιχτή πληγή. Από τότε που βρίσκομαι στην Ιταλία δεν με έχουν λάβει πολύ υπόψη. Με κάλεσαν, είναι αλήθεια, αλλά δεν έπαιζα συχνά. Τώρα είμαι σε μια σημαντική ομάδα, πιστεύω ότι ο προπονητής θα μου δώσει νέες ευκαιρίες».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X