Μπαρτσελόνα: Τα δεδομένα για τον «αντί-Ντεμπελέ» και ο μεγάλος στόχος από το Νησί

Μπαρτσελόνα: Τα δεδομένα για τον «αντί-Ντεμπελέ» και ο μεγάλος στόχος από το Νησί
Photo Credits: INTIME

Στην Μπαρτσελόνα έχουν αποδεχτεί ότι ο Ουσμάν Ντεμπελέ θα αποτελέσει παρελθόν και δημοσιεύματα από την Ισπανία αναφέρουν πιθανούς αντικαταστάτες του Γάλλου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην Παρί Σεν Ζερμέν θα συνεχίσει, όπως όλα δείχνουν, την καριέρα του ο Ουσμάν Ντεμπελέ!

Ο 26χρονος εξτρέμ τα έχει βρει σε όλα με τους πρωταθλητές Γαλλίας, οι οποίοι θα καταβάλουν τη ρήτρα αποδέσμευσης και θα ενισχύσουν σε μεγάλο βαθμό την επιθετικής τους γραμμή ενόψει της νέας σεζόν, σε μια περίοδο που ετοιμάζονται να αποχαιρετήσουν τον σούπερ-σταρ της ομάδας, Κιλιάν Εμπαπέ.

Όπως γίνεται κατανοητό, στην Μπαρτσελόνα δημιουργείται ένα τεράστιο κενό καθώς ο Γάλλος ήταν πολύτιμος τα τελευταία χρόνια, ενώ αποτελούσε έναν από τους αγαπημένους παίκτες του Τσάβι, ο οποίος όποτε έβρισκε την ευκαιρία τον επαινούσε δημόσια και τον θεωρούσε αναπόσπαστο κομμάτι του συνόλου του.

Έτσι, οι «μπλαουγκράνα» βρίσκονται σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του, με τη Marca να αναφέρει ότι ο Ζοάο Φέλιξ δεν είναι στη λίστα και τα στοιχεία του δεν ταιριάζουν σε αυτά που ψάχνει ο Τσάβι, παρά τις φήμες που τον συνέδεαν με τους πρωταθλητές Ισπανίας το τελευταίο διάστημα.

Επίσης, το ίδιο φαίνεται να ισχύει και με την περίπτωση του Γιανίκ Καράσκο, ο οποίος βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα της Μπαρτσελόνα, ωστόσο, αυτή τη στιγμή δεν εκτιμάται ότι θα είναι ο αντικαταστάτης του Ντεμπελέ.

Τέλος, η περίπτωση που αρέσει, αλλά οι πιθανότητες απόκτησής του είναι λίγες, ακούει το όνομα Μπερνάρντο Σίλβα. Ο πρωταθλητής Αγγλίας και Ευρώπης με τη Σίτι αποτελεί τον διακαή πόθο των Καταλανών, με τους «πολίτες» να μην φαίνονται διατεθειμένοι να τον παραχωρήσουν, πόσω μάλλον, μετά την αποχώρηση του Ιλκάι Γκουντογκάν για τη Βαρκελώνη.

Αναμένονται εξελίξεις στο θέμα του «αντί-Ντεμπελέ» αφού όσο περνάνε οι μέρες τόσο η λίστα των υποψηφίων θα μεγαλώνει, σε μια χρονική περίοδο που οι ομάδες προετοιμάζονται για την έναρξη των εγχώριων πρωταθλημάτων.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X