Χωρίς «φρένα» η Γαλατάσαραϊ, συμφώνησε και με τον Ντομπελέ!

Χωρίς «φρένα» η Γαλατάσαραϊ, συμφώνησε και με τον Ντομπελέ!
Photo Credits: INTIME

Συμφωνία, ανάμεσα στη Γαλατάσαραϊ και τον Τανγκί Ντομπελέ, ώστε ο 26χρονος μέσος να μετακομίσει στην Κωνσταντινούπολη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακόμα μία τεράστια κίνηση είναι έτοιμη να ολοκληρώσει η Γαλατάσαραϊ, που τα έχει βρει σε όλα με τον Τανγκί Ντομπελέ, ώστε ο Γάλλος κεντρικός μέσος να μετακομίσει στην τουρκική Super Lig και να ακολουθήσει τους Γουιλφρίντ Ζαχά, Αντζελίνιο, Μάουρο Ικάρντι, αλλά και του πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Σεντρίκ Μπακαμπού. Για τους προσωπικούς όρους υπάρχει καταρχήν συμφωνία, εν αναμονή των διαπραγματεύσεων με την Τότεναμ.

Οι συζητήσεις των πρωταθλητών Τουρκίας με τα «σπιρούνια» για τον 26χρονο κεντρικό μέσο, που αγωνίστηκε δανεικός στη Νάπολι, την προηγούμενη χρονιά, βρίσκονται σε εξέλιξη. Η πρώτη προσφορά της Γαλατάσαραϊ ανέρχεται στα 8 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που η Τότεναμ απέρριψε. Με νέα προσφορά αναμένεται να επιστρέψει ο σύλλογος από την Κωνσταντινούπολη, θέλοντας να φτάσει τα 10 εκατομμύρια και να ισοφαρίσει το όριο που έχει τεθεί, από πλευράς Λονδρέζων.

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο, ο Ντομπελέ κατέκτησε το πρωτάθλημα Ιταλίας με τη Νάπολι, στην οποία αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού. Συνολικά, κατέγραψε 40 συμμετοχές, σε Serie A, Coppa Italia και Champions League με τους «παρτενοπέι», σημειώνοντας 2 γκολ, 1 ασίστ και 1.261 λεπτά παρουσίας στο χορτάρι.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X