Μαδέσης στο enwsi.gr: «Τιμητικό να αγωνίζεσαι με την φανέλα της ΑΕΚ»

Μαδέσης στο enwsi.gr: «Τιμητικό να αγωνίζεσαι με την φανέλα της ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Ο νεαρός πρωταθλητής της ΑΕΚ, Αλέξανδρος Μαδέσης μιλάει στο enwsi.gr

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αλέξανδρος Μαδέσης αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της γενιάς του έχοντας στα μόλις 18 του χρόνια σημειώσει μεγάλες επιτυχίες σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο.

Επιτυχίες τόσο με την φανέλα της ΑΕΚ όσο και με την Εθνική ομάδα. Ο γεννημένος στις 29/12/1995 πρωταθλητής ανανέωσε την συνεργασία του με την ΑΕΚ πριν λίγες ημέρες και θα συνεχίσει να φοράει τα «κιτρινόμαυρα» για 3η σερί σεζόν. Ο Αλέξανδρος Μαδέσης ήταν ένα από τα βασικά μέλη της περσινής ομάδας τόσο στην Α1 όσο και στο Κύπελλο με την ανδρική ομάδα, ενώ παράλληλα στέφθηκε Πρωταθλητής Ελλάδος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών μαζί με τους Αϊβατίδη και Βουμβουλάκη. Ακόμα, κατέκτησε την 1η θέση σε δύο αναπτυξιακά τουρνουά, στέφθηκε Πρωταθλητής Ελλάδας στο Διπλό Μικτό, καθώς επίσης φιγουράρει στην κορυφή του πίνακα αξιολόγησης στην κατηγορία των Εφήβων. Ο νεαρός πρωταθλητής της ΑΕΚ μίλησε στο enwsi.gr για την παραμονή του στην ΑΕΚ αλλά και τους στόχους και τα όνειρα του για τα επόμενα χρόνια.

– Αλέξανδρε πριν λίγες ημέρες ανανέωσες την συνεργασία σου με την ΑΕΚ τι σημαίνει για σένα η παραμονή σου στην ομάδα;

Είναι η 3η συνεχόμενη χρονιά που αγωνίζομαι για την ομάδα της ΑΕΚ στην 1η εθνική κατηγορία. Με τιμά ιδιαιτέρως που η ομάδα με εμπιστεύτηκε για ακόμη μια φορά και ελπίζω να υπάρξει συνέχεια σε αυτήν την συνεργασία. Είναι τιμή να αγωνίζεσαι σε μια ομάδα σαν την ΑΕΚ.

-Ποιοι είναι οι στόχοι σου για τη νέα αγωνιστική περίοδο;

Η νέα αγωνιστική περίοδος όσον αφορά το εθνικό πρωτάθλημα θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη, κάνοντας έτσι ως κύριο στόχο την κατάκτηση της 4ης-5ης θέσης. Σε ατομικό επίπεδο στα ηλιακά πρωταθλήματα ο στόχος είναι ο τίτλος που προφανώς δεν είναι εύκολος.

-Έχεις σημειώσει μέχρι τώρα σημαντικές διακρίσεις και με την Εθνική ομάδα, τι σημαίνει για σένα να αγωνίζεσαι με την «γαλανόλευκη»;

Είναι συγκλονιστική εμπειρία να αγωνίζεσαι με το εθνόσημο στη φανέλα. Είναι προσωπική επιτυχία να επιλεχθείς από τον ομοσπονδιακό προπονητή για να εκπροσωπήσεις την χώρα σου σε διεθνείς αγώνες. Πάντα προσπαθώ να δίνω το καλύτερο μου εαυτό για να τιμάω την ομάδα μου αλλά και την Ελλάδα.

-Έχεις ξεκινήσει στο άθλημα από πολύ μικρός, τι είναι αυτό που σε κρατάει σε αυτό και σου δίνει συνεχώς νέο κίνητρο;

Η επιτραπέζια αντισφαίριση είναι ένα «εθιστικό»άθλημα, με έντονα συναισθήματα.

Οι προσωπικές διακρίσεις και ο στόχος για εξέλιξη μου δίνουν δύναμη να συνεχίσω. Κάθε νέα επιτυχία αποτελεί ένα νέο κίνητρο για ακόμα μεγαλύτερους στόχους.

-Πως είναι να έχεις προπονητή τον μπαμπά σου, είναι πιο αυστηρός με σένα ή όχι;

Μέσα στον αγωνιστικό χώρο έχουμε μια πολύ καλή σχέση προπονητή – αθλητή.  Πιστεύω ότι με έχει βοηθήσει αρκετά και συνεχίζει να είναι δίπλα μου.

-Ποιο είναι το συναίσθημα σου όταν ανεβαίνεις στο βάθρο. Θυμάσαι την πρώτη φορά που κατέκτησες ένα μετάλλιο;

Ο δρόμος για το βάθρο είναι δύσκολος αλλά το συναίσθημα  πάντα μοναδικό. Προφανώς και θυμάμαι την πρώτη μου διάκριση. Αν και έχουν περάσει 9 χρόνια θα παραμείνει χαραγμένο στην μνήμη μου. Κάθε φορά που ανεβαίνω στο βάθρο η κατακτώ ένα μετάλλιο νιώθω περήφανος και αισθάνεσαι πως όλη αυτή η δουλειά αξίζει τον κόπο.

Μαδέσης στο enwsi.gr: «Τιμητικό να αγωνίζεσαι με την φανέλα της ΑΕΚ»

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X