Κλοπ: «Ο Μπαπέ στη Λίβερπουλ; Γελάσαμε με αυτό»

Κλοπ: «Ο Μπαπέ στη Λίβερπουλ; Γελάσαμε με αυτό»
Photo Credits: INTIME

O Γιούργκεν Κλοπ ξεκαθάρισε με... χαρακτηριστικό τρόπο πως δεν υφίσταται κάποιο θέμα μεταξύ της Λίβερπουλ και του Κιλιάν Εμπαπέ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πριν από μερικές ημέρες, η «Mirror» έριξε «βόμβα», αναφέροντας πως η Λίβερπουλ μιλάει με την Παρί Σεν Ζερμέν για την απόκτηση του Κιλιάν Μπαπέ μέσω μονοετούς δανεισμού!

Το deal αυτό έβγαζε… πράγματι νόημα για όλους τους εμπλεκόμενους, ωστόσο ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε στην κάμερα του «SkySports» και ξεκαθάρισε με… χιουμοριστικό τρόπο πως οι «reds» δεν ενδιαφέρονται για τον Γάλλο καθώς δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα για να τον αποκτήσουν.

«Γελάσαμε με αυτό. Μπορώ να πω, πως νομίζω ότι είναι ένας πολύ καλός παίκτης, αλλά τα οικονομικά δεδομένα της κατάστασης δεν μας συμφέρουν. Δεν θα ήθελα να καταστρέψω την ιστορία, αλλά από όσο γνωρίζω, δεν υπάρχει κάτι. Ίσως κάποιος από τον σύλλογο να ετοιμάζει κάτι και να θέλει να μου κάνει μια έκπληξη. Αυτό όμως δεν έχει συμβεί ούτε μια φορά στα οχτώ χρόνια που βρίσκομαι εδώ. Αυτή θα ήταν η πρώτη», δήλωσε συγκεκριμένα ο Γερμανός τεχνικός, ξεκαθαρίζοντας πως δεν υφίσταται θέμα Μπαπέ στη Λίβερπουλ.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X