Η Premier League στα… χνάρια του Μουντιάλ: Πολλά λεπτά καθυστερήσεις στους αγώνες

Η Premier League στα… χνάρια του Μουντιάλ: Πολλά λεπτά καθυστερήσεις στους αγώνες
Photo Credits: INTIME

Στην Premier League δείχνουν αποφασισμένοι να μειώσουν τον χαμένο χρόνο, ακολουθώντας το παράδειγμα του πρόσφατου Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στα χνάρια του πρόσφατο Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ βαδίζει η Premier League. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από την Αγγλία, θα υπάρξει από τη νέα σεζόν οδηγία της διοργανώτριας αρχής προς τους διαιτητές ώστε να κρατάνε μεγαλύτερο χρόνο καθυστερήσεων στα παιχνίδια, μειώνοντας τον χαμένο χρόνο.

Συγκεκριμένα, πλέον θα υπάρξει μεγαλύτερη αυστηρότητα προς τους παίκτες και τα επιτελεία. Μεγαλύτερη επιτήρηση στους πάγκους, αφού δεν θα επιτρέπεται να υπερβαίνουν σε καμία περίπτωση τα όρια, ούτε και να σηκώνονται οι αναπληρωματικοί και το επιτελείο. Θα κρατείται έξτρα χρόνος για διαμαρτυρίες, έξτρα χρόνο για τα φάουλ που αποφέρουν τραυματισμούς παικτών που θα μένουν στον αγωνιστικό χώρο.

Πλέον, θα κρατείται μεγάλος αριθμός καθυστερήσεων και στα δύο ημίχρονα και τα παιχνίδια θα διαρκούν πάνω από 100 λεπτά συνολικά. Με τα λεπτά των καθυστερήσεων συνολικά να υπερβαίνουν τα 10 λεπτά στο σύνολό τους, ενώ θα κρατείται έξτρα χρόνος για τους πανηγυρισμούς που πλέον έχουν γίνει μεγαλύτεροι σε διάρκεια.

Οι διαιτητές θα είναι πλέον υποχρεωμένοι να προσδιορίζουν συγκεκριμένα πόσο καιρό θα διακοπεί το παιχνίδι πριν από την επανέναρξη για διακοπές του αγώνα, όπως γκολ, αλλαγή, τραυματισμό ή προετοιμασία για να εκτελεστεί ένα άουτ ή μια στατική φάση.

Περισσότερος καθαρός χρόνος ποδοσφαίρου πλέον και λιγότερες… σπατάλες, με τις ομάδες να γνωρίζουν πως αν κάνουν καθυστερήσεις τότε ο εκάστοτε αγώνες θα διαρκεί περισσότερο.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X