ΑΕΚ: Πρώτη νίκη για την Ντιναμό στην Κροατία, σκόνταψε η Αστάνα (VIDEO)

ΑΕΚ: Πρώτη νίκη για την Ντιναμό στην Κροατία, σκόνταψε η Αστάνα (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Τι έκαναν χθες οι δύο υποψήφιες αντίπαλοι της ΑΕΚ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ και η Αστάνα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι δύο υποψήφιες αντίπαλοι της ΑΕΚ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ και η Αστάνα είχαν αγώνες για τα πρωταθλήματά τους. Οι Κροάτες πέτυχαν την πρώτη τους νίκη με 3-0 κόντρα στην Ίστρα, αντίθετα οι Καζάκοι ηττήθηκαν από την Κιζιλζάρ.

Η ΑΕΚ προετοιμάζεται για τα προκριματικά του Champions League και θα δώσει δυνατό φιλικό παιχνίδι με την Τράμπζονσπορ στην Τραπεζούντα.

Οι υποψήφιες, όμως, αντίπαλοί της, Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Αστάνα είχαν δράση για τα εγχώρια πρωταθλήματά τους. Οι Κροάτες αναμετρήθηκαν με την Ίστρα εκτός έδρας για τη δεύτερη αγωνιστική και επικράτησαν με 3-0.

Μάλιστα το πρώτο τέρμα της ομάδας του Ιγκόρ Μπίσκαν ήταν ένα ποίημα, καθώς οι παίκτες του συνδυάστηκαν υπέροχα και ο Ιβανούσετς (ασίστ Εμρέλι) με υπέροχο μακρινό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο δεύτερο μέρος η Ντίναμο πέτυχε άλλα δύο γκολ με τους Εμρέλι – Ιβανούσετς να αλλάζουν ρόλους (σκόρερ του δεύτερου γκολ ο πρώτος, ασίστ ο δεύτερος) και τον Λιούμπισιτς στο 69′ να διαμορφώνει το τελικό σκορ. Αυτή ήταν η πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, καθώς στην πρεμιέρα ηττήθηκε εντός έδρας 1-2 από τη Χάιντουκ.

Αντίθετα η Αστάνα ηττήθηκε 1-0 εκτός έδρας από την Κιζιλζάρ και παρέμεινε στη δεύτερη θέση, έχοντας τρεις βαθμούς λιγότερους από την Ορντάμπασι (με παιχνίδι περισσότερο).

Αστάνα και Ντιναμό Ζάγκρεμπ θα μονομαχήσουν στο Καζακστάν την προσεχή Τετάρτη (02/08) για τη ρεβάνς του 4-0 του πρώτου αγώνα. Οι Κροάτες έχουν αποκτήσει πολύ ισχυρό προβάδισμα και δύσκολα θα χάσουν την πρόκριση από τα χέρια τους.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X