Με τον ύμνο της ΑΕΚ υποδέχθηκαν την αποστολή στην Τραπεζούντα!

Εικόνες από την αναχώρηση της ΑΕΚ για Τραπεζούντα
Photo Credits: INTIME

Έφτασε στην Τραπεζούντα η ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην Τραπεζούντα έφτασε η ΑΕΚ, όπου η Ένωση θα δώσει την Κυριακή (30/7, 20:00, ζωντανά από Cosmote TV 1HD και από το LIVE του enwsi.gr) το τελευταίο της φιλικό για φέτος.

Η υποδοχή της Τραμπζονσπορ στον Δικέφαλο ήταν πολύ οργανωμένη, με την τουρκική ομάδα να διαθέτει το λεωφορείο της στην ΑΕΚ αλλά και άλλα οχήματα, ώστε να εξυπηρετηθεί ολόκληρη η αποστολή. Παράλληλα, υπήρχε μεγάλη αστυνομική δύναμη, με τις Αρχές να διακόπτει την κίνηση από όπου περνούσε το λεωφορείο, ώστε να μην υπάρξει καθυστέρηση.

Έτσι, αποστολή της ΑΕΚ έφτασε στο «Panagia Premier», θα καταλύσει, το οποίο είναι δίπλα στην παραλία της Τραπεζούντας. Μάλιστα, τρομερή ήταν και η υποδοχή που επιφύλασσε το ξενοδοχείο στην Ένωση, καθώς μόλις έφτασε η αποστολή, από τα ηχεία στη reception έπαιζε ο ύμνος της ΑΕΚ!

Όσον αφορά τον καιρό στην Τουρκία, η θερμοκρασία δεν ξεπερνά τους 26 βαθμούς κελσίου και είναι ιδανικός και για το αυριανό φιλικό.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X