«Το παρελθόν συναντά το μέλλον»: Εντυπωσιάζει η old school εμφάνιση της Χαρτς!

«Το παρελθόν συναντά το μέλλον»: Εντυπωσιάζει η old school εμφάνιση της Χαρτς!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την τρίτη της εμφάνιση έβγαλε στη δημοσιότητα η Χαρτς, με το αποτέλεσμα να είναι εντυπωσιακό!

Με σλόγκαν «Το παρελθόν συναντά το μέλλον», η φανέλα της σκοτσέζικης ομάδας είναι… old school και θυμίζει εμφανίσεις από άλλη δεκαετία! Ολόκληρη άσπρη με μπορντό λεπτομέρειες στο μανίκι και στο σήμα, ενώ οι κάλτσες είναι ριγέ (άσπρες, μπορντό επίσης).

Με τη φωτογράφηση της ομάδας να γίνεται σε κάποιο παλιό αρχοντικό όπως φαίνεται από τις εικόνες στα social media και να υπάρχουν οι… γνωστές αυτές μπάλες, που παραπέμπουν σε άλλη εποχή τελείως!«Το παρελθόν συναντά το μέλλον»: Εντυπωσιάζει η old school εμφάνιση της Χαρτς! «Το παρελθόν συναντά το μέλλον»: Εντυπωσιάζει η old school εμφάνιση της Χαρτς! «Το παρελθόν συναντά το μέλλον»: Εντυπωσιάζει η old school εμφάνιση της Χαρτς! «Το παρελθόν συναντά το μέλλον»: Εντυπωσιάζει η old school εμφάνιση της Χαρτς! «Το παρελθόν συναντά το μέλλον»: Εντυπωσιάζει η old school εμφάνιση της Χαρτς!

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X