Προκριματικά Conference League: Με τα… χίλια ζόρια ο Άρης, 1-1 με την Αραράτ (VIDEO)

Προκριματικά Conference League: Με τα… χίλια ζόρια ο Άρης, 1-1 με την Αραράτ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Άρης με τα... χίλια ζόρια και με σκόρερ τον Λουίς Πάλμα (20') απέσπασε ισοπαλία 1-1 εκτός έδρας από την Αραράτ για τον β' προκριματικό του Conference League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Άρης με σκόρερ τον Λουίς Πάλμα (20′) ζορίστηκε, αλλά κατάφερε να αποσπάσει ισοπαλία (1-1) εκτός έδρας από την  Αραράτ στο πρώτο ματς του β’ προκριματικού γύρου του Conference League και ελπίζει σε πρόκριση στην επόμενη φάση.

Κατώτερος των περιστάσεων ο Άρης, δεν κατάφερε να νικήσει την αδύναμη Αραράτ και με το 1-1 της Αρμενίας, γέμισε με αχρείαστο άγχος ενόψει της ρεβάνς στο «Κλ. Βικελίδης».

Οι παίκτες του Άρη δεν μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση για να επιβάλλουν την ισχύ τους και το πλήρωσαν πολύ ακριβά, με τους γηπεδούχους να είναι εκείνοι που άνοιξαν το σκορ στην πρώτη ουσιαστικά απειλή τους.

Στο 11ο λεπτό, έκλεψαν τη μπάλα από τον Πάλμα στο αριστερό άκρο της άμυνας του Άρη και ο Σερομπιάν μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά, για να γυρίσει τη μπάλα στο ύψος της μικρής περιοχής και τον Έζα να εκμεταλλεύεται την αργή αντίδρασης της άμυνας του Άρη για να την σπρώξει στα δίχτυα με προβολή (1-0).

Το γκολ αυτό ήταν ψυχρολουσία για την ελληνική ομάδα αλλά ταυτόχρονα έφερε και την αφύπνισή της, με τους Θεσσαλονικείς να παίρνουν άμεσα τα ηνία και να φτάνουν γρήγορα στην ισοφάριση.

Ο Γκρέι δεν τα κατάφερε στο 14′ όταν νικήθηκε από τον κίπερ Ερμάκοφ στο μεταξύ τους τετ α τετ, όμως έξι λεπτά αργότερα ήρθε το 1-1, με τον Εμπακατά να τροφοδοτεί τον Νταρίντα, εκείνον να δίνει με τη μία στον Πάλμα και τον τελευταίο να προωθεί τη μπάλα στα δίχτυα από το ύψος της μικρής περιοχής.

Δέκα λεπτά αργότερα ο Εμπακατά προσπάθησε να νικήσει τον Ερμάκοφ με σουτ από πλάγια θέση όμως ο κίπερ της Αραράτ απέκρουσε με δυσκολία, με το τελευταίο τέταρτο του πρώτο μέρους να βρίσκει τις δύο ομάδες να ρίχνουν ρυθμούς και τον Άρη να στέκεται τυχερός στις καθυστερήσεις αποφεύγοντας να δεχτεί το δεύτερο γκολ.

Και αυτό γιατί οι Αρμένιοι είχαν τριπλή ευκαιρία να προηγηθούν εκ νέου: αρχικά ο Κουέστα νίκησε τον Γένε σε μοναδικό μεταξύ τους τετ α τετ, ακολούθησε σουτ του Καστανέιρα που σταμάτησε στη ρίζα του αριστερού δοκαριού, ενώ το τρίτο σουτ, από πλευράς Γένε, έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, για να κλείσει το πρώτο μέρος με την Αραράτ να έχει περισσότερες τελικές (7-6) από τον Άρη.

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα δεν άλλαξε δραματικά σε σχέση με το πρώτο, με τον Άρη να μη βελτιώνει την απόδοσή του και να συνεχίζει να παίζει με τη φωτιά, από τη στιγμή που οι θεωρητικά υποδεέστεροι γηπεδούχοι ένιωθαν πως μπορούσαν να πάρουν κάτι παραπάνω από την ισοπαλία έχοντας το ματς σε ισορροπία.

Η ειδοποιός διαφορά πάντως σε σχέση με το πρώτο 45λεπτο ήταν πως ο αγώνας έχασε το ρυθμό του, με τις δύο ομάδες να εμφανίζονται κουρασμένες και να κάνουν αρκετά αβίαστα λάθη, με τις αρκετές αλλαγές από τους δύο πάγκους να μη φτάνουν για να δώσουν κάποια τονωτική ένεση.

Ο Τόλης Τερζής πέρασε στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του δευτέρου μέρους τους Κάρλσον, Μορόν, Τζούρασεκ και Πάβισιτς, για να χρειαστεί όμως να φτάσουμε στο 82ο λεπτό για την πρώτη καλή φάση σε αυτό το διάστημα, με το δυνατό σουτ εκτός περιοχής του Μορόν να φεύγει ελάχιστα έξω από το αριστερό δοκάρι.

ΑΡΑΡΑΤ: Ερμάκοφ, Γκριγκοριάν, Αλεμάο, Μπουένο, Σέιντ, Καστανέιρα (65′ Αμπάρτσουμαν), Τέρα (55′ Μουραντιάν), Ομπιέρο, Γιένε, Σερομπιάν (74′ Γκμπομάντου), Έζα (73′ Αβανεσιάν)

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Εμπακατά, Φαμπιάνο, Οντουμπάζιο, Ματαρίτα, Ζουλ (67′ Τζούρασεκ), Νταρίντα, Ρουπ (67′ Πάβισιτς), Μενέντες (46′ Κάρλσον), Πάλμα (85′ Φεράρι), Γκρέι (59′ Μορόν)

Το 1-0 και το γκολ της ισοφάρισης από τον Λουίς Πάλμα:

Ακολουθεί αναλυτικό ρεπορτάζ

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X