Ο Προμηθέας θα ταξιδέψει στο Ισραήλ για φιλικό τουρνουά

Ο Προμηθέας θα ταξιδέψει στο Ισραήλ για φιλικό τουρνουά
Photo Credits: INTIME

Στο Ισραήλ για διεθνές φιλικό τουρνουά θα ταξιδέψει ο Προμηθέας, όπου θα κοντραριστεί με την Χάποελ Ιερουσαλήμ, την Χάποελ Τελ Αβίβ και την Ντιναμό Σάσαρι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Προμηθέας Πάτρας, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, θα ταξιδέψει τον Σεπτέμβριο (18-19/9) στο Ισραήλ για ένα δυνατό διεθνές τουρνουά, όπου θα αγωνιστεί με την Χάποελ Ιερουσαλήμ, την Χάποελ Τελ Αβίβ και την Ντιναμό Σάσαρι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Πατρινών:

«Στο πλαίσιο της προετοιμασίας του Προμηθέα για τη σεζόν 2023-24, έχουμε την χαρά να ανακοινώσουμε πως η ομάδα μας θα συμμετάσχει σε ένα πολύ δυνατό διεθνές τουρνουά, το οποίο θα διεξαχθεί στο Ισραήλ. Οι ομάδες που θα πάρουν μέρος στο τουρνουά αυτό, πέραν του Προμηθέα, θα είναι Hapoel Tel Aviv, η Hapoel Jerusalem και η ιταλική Dinamo Sassari. Οι αγώνες θα λάβουν χώρα το διήμερο 18 και 19 Σεπτεμβρίου και θα αποτελέσουν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Ηλία Παπαθεοδώρου και τους συνεργάτες του να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα, από δυνατές διεθνείς αναμετρήσεις με ποιοτικούς αντιπάλους, λίγο πριν την επίσημη έναρξη της σεζόν.

Παράλληλα, το γεγονός πως ο Προμηθέας Πάτρας προσκλήθηκε σε ένα τέτοιο τουρνουά, αποδεικνύει περίτρανα πως η ομάδα αποτελεί μια υπολογίσιμη δύναμη, ακόμα και εκτός συνόρων. Απέναντί της θα βρει ομάδες με σπουδαία παράδοση άλλωστε. Η Hapoel Jerusalem ήταν φιναλίστ του φετινού Basketball Champions League, η Hapoel Tel Aviv έφτασε στα προημιτελικά του Eurocup (όπως και ο Προμηθέας), ενώ η Dinamo Sassari πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια στην ιταλική λίγκα, έχοντας κατακτήσει ένα πρωτάθλημα (2014-15), ενώ έχει αγωνιστεί και στην Euroleague, πριν την αλλαγή του format της διοργάνωσης.

Το πρόγραμμα της διοργάνωσης αυτής θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες, ενώ σύντομα θα γίνει γνωστό και το πλήρες πρόγραμμα των φιλικών αναμετρήσεων που θα δώσει ο Προμηθέας τον Σεπτέμβριο».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X