Μπαρτσελόνα: Εμπορικό deal 100 εκατομμυρίων ευρώ με το Κατάρ

Μπαρτσελόνα: Εμπορικό deal 100 εκατομμυρίων ευρώ με το Κατάρ
Photo Credits: INTIME

Η Μπαρτσελόνα έκλεισε μεγάλο εμπορικό «deal» 100 εκατομμυρίων ευρώ με το Κατάρ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μπαρτσελόνα έκλεισε μεγάλο εμπορικό «deal» 100 εκατομμυρίων ευρώ με το Κατάρ, το οποίο θα της επιτρέψει να προχωρήσει στην εγγραφή των μεταγραφών και των παικτών που ανανέωσαν.

Η οικονομική σανίδα σωτηρίας της Μπαρτσελόνα ήρθε από το… Κατάρ! Ο πρόεδρρος του κλαμπ, Ζουάν Λαπόρτα έκλεισε μεγάλη εμπορική συμφωνία με το κράτος του Κόλπου, η οποία θα φέρει στα ταμεία της ομάδας 100 εκατομμύρια ευρώ.

Το Κατάρ αποκτά μερίδιο από το «drand» των Μπλαουγκράνα στην χώρα τους. Μόλις οι νέοι επενδυτές ανακτήσουν τα χρήματα που επένδυσαν τότε τα κέρδη θα μοιράζονται εξ ημισείας ανάμεσα στους Καταριανούς και την Μπάρτσα.

Η συμφωνία έχει ήδη πάρει το πράσινο φως από την La Liga. Χάρη σε αυτά τα έσοδα οι Καταλανοί θα μπορούν να εγγράψουν τους νεοαποκτηθέντες Γκουντογκάν, Ρομέου, Μαρτίνεθ, όπως και τα νέα συμβόλαιο των Αραχούχο, Αλόνσο, Πένια και Ρομπέρτο.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X