Νέο χορηγό ανακοίνωσε ο Αστέρας Τρίπολης

Νέο χορηγό ανακοίνωσε ο Αστέρας Τρίπολης
Photo Credits: INTIME

Ο Αστέρας Τρίπολης ανακοίνωσε τη χορηγική συνεργασία με την εταιρεία NAMA ENTERPRISE.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νέο επίσημο χορηγό έχει ο Αστέρας Τρίπολης καθώς ανακοίνωσε τη συνεργασία του με την εταιρεία NAMA ENTERPRISE.

Ο Δημήτρης Κενές, Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, τόνισε: «Καλωσορίζουμε την NAMA Enterprise L.T.D. στην οικογένεια του Αστέρα Τρίπολης, με τη βεβαιότητα για μια συνεργασία με πολυεπίπεδα οφέλη και για τις δύο πλευρές. Εκφράζουμε την ευχαρίστησή μας που μια εταιρεία με όραμα και με μεγάλες φιλοδοξίες ανέλιξης, όπως η NAMA Enterprise L.T.D. προστίθεται στο δίκτυο των συνεργατών του Αστέρα Τρίπολης, το οποίο συνεχώς εξαπλώνεται και μας γεμίζει με όραμα, αλλά και μεγάλη ευθύνη».

Μιλώντας για τη χορηγία, ο Γιώργος Βασιλόπουλος, Διευθυντής Ευρωπαϊκής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης της NAMA, εξέφρασε τον ενθουσιασμό του, δηλώνοντας: «Είναι τιμή μας να συνδεόμαστε με τον Αστέρα Τρίπολης, έναν σύλλογο που φημίζεται για την κληρονομιά, τη φιλοδοξία και το εξαιρετικό ταλέντο του. Αυτή η συνεργασία σηματοδοτεί τη δέσμευσή μας να επενδύσουμε στο μέλλον του αθλητισμού και να προωθήσουμε την ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και η εταιρεία NAMA Enterprise L.T.D. ανακοινώνουν τη χορηγική τους συνεργασία για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και NAMA ENTERPRISE ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια συνεργασία που υπόσχεται να ξεπεράσει τα όρια των παραδοσιακών αθλητικών χορηγιών. Η δέσμευση του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ για αποφασιστικότητα και ομαδικό πνεύμα ευθυγραμμίζεται απόλυτα με τις βασικές αρχές της NAMA ENTERPRISE.

Η NAMA ENTERPRISE είναι μια κορυφαία εταιρεία παγκοσμίως γνωστή στην εμπορία τροφίμων, ζωοτροφών, καθώς και ενεργειακών προϊόντων. Η εταιρεία έχει ισχυρή παρουσία στην Ελλάδα, το Χονγκ Κονγκ και το Ντουμπάι και  είναι γνωστή για την παροχή προϊόντων κορυφαίας ποιότητας και για την εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών σε όλο τον κόσμο.

Μέσω αυστηρών ποιοτικών ελέγχων και συνεργασιών με αξιόπιστους προμηθευτές, η εταιρεία διασφαλίζει ότι μόνο τα καλύτερα συστατικά φτάνουν στους πελάτες της, ξεπερνώντας τα διεθνή πρότυπα ασφάλειας τροφίμων. Επιπλέον, η NAMA ENTERPRISE διαδραματίζει κεντρικό ρόλο στην αγορά ζωοτροφών. Επιπροσθέτως, η NAMA ENTERPRISE συμβάλλει ενεργά σε λύσεις βιώσιμης ενέργειας με την εμπορία οικολογικών pellet ξύλου, ευθυγραμμιζόμενη με τη δέσμευσή της για περιβαλλοντική συνείδηση.

Με την παγκόσμια παρουσία και το εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών της, η NAMA ENTERPRISE εξυπηρετεί αποτελεσματικά τους πελάτες, δημιουργώντας ισχυρές σχέσεις και εγγυάται την ικανοποίηση των πελατών. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών τους, επισκεφθείτε: www.namaenterprise.com.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X