Παπανικολάου: «Δουλειά, συγκέντρωση, αφοσίωση και το 100% κάθε μέρα στο παρκέ»

Παπανικολάου: «Δουλειά, συγκέντρωση, αφοσίωση και το 100% κάθε μέρα στο παρκέ»
Photo Credits: INTIME

Ο Κώστας Παπανικολάου κατέστησε σαφές πως για την Εθνική ομάδα αυτό το καλοκαίρι δεν χωρούν μεγαλοστομίες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Η αλήθεια είναι πως κάθε χρόνο ξεκινά μια νέα προσπάθεια, με όνειρα και φιλοδοξίες. Βρισκόμαστε εδώ για να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Δεν νομίζω ότι αυτή η προσπάθεια που άρχισε τη Δευτέρα να χρειάζεται τίτλους και πολλά λόγια. Χρειάζεται δουλειά, συγκέντρωση, κάθε μέρα αφοσίωση στην προπόνηση και κάθε μέρα να ανεβαίνουμε ένα μικρό σκαλάκι, ώστε να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα», τόνισε ο αρχηγός της ελληνικής ομάδας.

«Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε το περιθώριο να προτρέχουμε και να φτάνουμε μέχρι το τουρνουά. Ο στόχος είναι μέρα με τη μέρα να βγάζουμε στο παρκέ το 100% από αυτό που μπορούμε. Αυτό είναι το στοίχημα για αυτή την ομάδα και με αυτόν τον γνώμονα θα πρέπει να δουλέψουμε», πρόσθεσε ο παλαιότερος παίκτης της ελληνικής ομάδας.

Όσο για το αν ο ρόλος του περιλαμβάνει να συμβουλεύει και τους νεότερους συμπαίκτες του βάζοντάς τους καλύτερα στο κλίμα της Εθνικής ομάδας; «Έχουμε την ευτυχία να διαθέτουμε γύρω από την ομάδα ανθρώπους, όπως ο Νίκος Ζήσης και ο Δήμος Ντικούδης, οπότε εκείνοι μπορούν να το κάνουν καλύτερα από μένα. Όλοι μαζί πάντως θα προσπαθήσουμε να μεταδώσουμε το κλίμα και τη νοοτροπία που απαιτείται για την Εθνική ομάδα».

Τέλος, για το αν περνά από το μυαλό των παικτών το γεγονός ότι το προσεχές Παγκόσμιο Κύπελλο αποτελεί τον προθάλαμο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2024 στο Παρίσι, ξεκαθάρισε: «Αυτή τη στιγμή δεν πρέπει να είναι στο μυαλό κανενός μας οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Θα πρέπει να έχουμε ως στόχο να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να εκπροσωπήσουμε τη χώρα μας επάξια στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Αυτό είναι το νούμερο ένα και ο στόχος είναι μπροστά μας. Η επόμενη προπόνηση μετρά και πώς θα γίνουμε καλύτεροι».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X