Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνεθ τσεκάρει τους Αγκιμπού Καμαρά, Αλγκασίμ Μπα και η απόφαση για τον Μαντί

Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνεθ τσεκάρει τους Αγκιμπού Καμαρά, Αλγκασίμ Μπα και η απόφαση για τον Μαντί
Photo Credits: INTIME

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ θα δει τις επόμενες μέρες στις προπονήσεις τους Αγκιμπού Καμαρά και Αλγκασίμ Μπα πριν πάρει την τελική απόφαση για το μέλλον τους

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο προπονητής του Ολυμπιακού έχει σαφή εικόνα για την πλειοψηφία των παικτών που υπάρχουν στο ρόστερ, αλλά ακόμη εκκρεμούν ορισμένες περιπτώσεις, όπως είναι του Μαντί Καμαρά, του Αγκιμπού Καμαρά και του Αλγκασίμ Μπα.

Οι δύο τελευταίοι αποτελούν ξεχωριστές υποθέσεις, υπό την έννοια ότι ήταν αγωνιστικοί οι λόγοι που δεν ακολούθησαν την προετοιμασία των “ερυθρόλευκων”, καθώς είχαν υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα Κ23 της Γουινέας στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Πλέον, έφτασε η ώρα οι δύο νεαροί επιθετικοί να περάσουν από την κρίση του Ντιέγκο Μαρτίνεθ, ο οποίος θα αποφασίσει το επόμενο διάστημα, αν οι δύο Αφρικανοί θα έχουν θέση στο έμψυχο δυναμικό του Ολυμπιακού για τη νέα περίοδο ή θα χρειαστεί να παραχωρηθούν. Σχετικά, με τον Αγκιμπού Καμαρά ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχουν δείξει η Ραπίντ Βιέννης και (με την προοπτική του ετήσιου δανεισμού) ο Ατρόμητος Αθηνών.

Σε ό,τι αφορά τον Μαντί Καμαρά μόλις ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του στη Ρόμα και οι Τζαλορόσι ενημέρωσαν ότι δεν σκοπεύουν να κάνει χρήση της οψιόν αγοράς του από τον Ολυμπιακό, είχε βγει την επόμενη μέρα και είχε δηλώσει ότι θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται στην Ιταλία ή σε κάποιο άλλο από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Πέρασε πάνω από ενάμιση μήνας μεταξύ θεραπείας και ατομικών προπονήσεων για τον μέσο από τη Γουινέα, καθώς δεν πήρε μέρος, ούτε στο πρώτο μέρος της προετοιμασίας των Ερυθρόλευκων στο Ρέντη ούτε στο δεύτερο στην Αυστρία και τα ερωτηματικά παραμένουν.

Ο Αφρικανός κεντρικός χαφ δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη αν επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα του εξωτερικού ή θα παραμείνει στον Ολυμπιακό, επιδιώκοντας να κερδίσει μία θέση βασικού στην ομάδα. Οι “ερυθρόλευκοι” απέρριψαν πρόσφατα πρόταση από τη Γαλατασαράι ύψους 4.000.000 ευρώ για τον Μαντί και έκτοτε δεν υπήρξε μεγαλύτερη προσφορά για την πώλησή του.

Οι εκπρόσωποι του κεντρικού χαφ από τη Γουινέα φέρονται να περιμένουν νέα πρόταση μέσα στο επόμενο πενθήμερο που εκτιμούν ότι θα είναι συζητήσιμη ενώ για την ώρα δεν έχει ξεκαθαρίσει αν ο παίκτης θα ταξιδέψει την Τρίτη (25/7) με την αποστολή του Ολυμπιακού στη Σκωτία και στην Αγγλία για τους φιλικούς αγώνες με τους Ρέιντζερς (26/7) και τη Νόριτς (29/7) αντίστοιχα.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X