Ούτε σε... σίριαλ: Η πρώην σύντροφος του Βέρμπιτς αποκάλυψε πως είχε σχέση με τον Χάμες Ροντρίγκες!

Ούτε σε... σίριαλ: Η πρώην σύντροφος του Βέρμπιτς αποκάλυψε πως είχε σχέση με τον Χάμες Ροντρίγκες!
Photo Credits: INTIME

Τρομερές αποκαλύψεις από τη σύντροφο του άσου του Παναθηναϊκού, Μπέντζαμιν Βέρμπιτς που παραδέχθηκε ότι είχε σχέση με τον Χάμες Ροντρίγκες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απίστευτο, φοβερό, ασύλληπτο… Ιστορία που θυμίζει σίριαλ στη Super League με την Αλβίνα Τσαρένκο, πρώην σύντροφο του Μπέντζαμιν Βέρμπιτς, να παραδέχεται ότι είχε σχέση με τον Χάμες Ροντρίγκες.

Η Αλβίνα Τσαρένκο, πρώην σύντροφος του Μπέντζαμιν Βέρμπιτς, αποκάλυψε ότι συμφιλιώθηκε μαζί του μετά τον πρόσφατο χωρισμό τους. Η αναπάντεχη αποκάλυψη έγινε κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο FanDay.net, όπου η Τσαρένκο έριξε φως στην ταραχώδη κατάσταση που οδήγησε σε απειλές εναντίον της ίδιας και του παιδιού της.

Νωρίτερα, η Ουκρανή είχε παραδεχτεί ότι είχε σχέση με διάσημο ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού. Όπως υποστήριξε, στη συνέχεια, οπαδοί του Παναθηναϊκού, εξαπέλυσαν απειλές κατά της Τσαρένκο. Οι απειλές αυτές φέρονται να οφείλονταν στην πεποίθηση ότι η παρουσία της επηρέαζε την απόδοση του Βέρμπιτς στον αγωνιστικό χώρο.

Ωστόσο, η κατάσταση πήρε απροσδόκητη τροπή, καθώς η Τσαρένκο αποκάλυψε ότι εκείνη και ο Βέρμπιτς έχουν αποκαταστήσει τη σχέση τους. Αξιοσημείωτο είναι ότι αποκάλυψε επίσης το όνομα του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού με τον οποίο έβγαινε στο παρελθόν και δεν είναι άλλος από τον διάσημο Κολομβιανό μέσο, Χάμες Ροντρίγκεζ.

Ο πρώην άσος των Μονακό, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπάγερν Μονάχου και Έβερτον, ολοκλήρωσε την καριέρα του στον Ολυμπιακό τον Απρίλιο.

Σύμφωνα με δηλώσεις της Τσαρένκο στο FanDay.net, τα θέματα μεταξύ αυτής και του Βέρμπιτς έχουν λυθεί φιλικά. Όλες οι αξιώσεις και οι διαφωνίες μεταξύ τους έχουν αποσυρθεί, γεγονός που υποδηλώνει μια ήρεμη σχέση μεταξύ των δύο.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X