Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει κάνει πρόταση στον Μαλντίνι

Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει κάνει πρόταση στον Μαλντίνι
Photo Credits: INTIME

Δεν πρόκειται να μείνει εκτός ποδοσφαίρου για πολύ καιρό ο Πάολο Μαλντίνι αφού έχει προτάσεις από Παρί Σεν Ζερμέν και εθνική Ιταλίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Περιζήτητος ο Παολο Μαλντίνι μετά την αποχώρησή του από τη Μίλαν!

Ο θρυλικός αμυντικός είχε ενταχθεί στους «ροσονέρι» το 2018, αρχικά ως υπεύθυνος στρατηγικής ανάπτυξης του συλλόγου, ενώ στη συνέχεια πήρε… προαγωγή, αναλαμβάνοντας τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή.

Ωστόσο, οι έντονες αντιπαραθέσεις του με τη διοίκηση του συλλόγου είχε ως αποτέλεσμα την αποχώρησή του μετά από πέντε χρόνια. Παρ’ όλα αυτά, δεν αναμένεται να μείνει για πολύ καιρό εκτός ποδοσφαίρου .

Όπως αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, ο 55χρονος έχει στα χέρια του δύο προτάσεις, μία από την Παρί Σεν Ζερμέν και μία από την εθνική ομάδα της Ιταλίας, χωρίς να έχει γίνει γνωστό για ποιον ρόλο τον προορίζουν.

Σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, ο Μαλντίνι δεν αποφασίσει πιο θα είναι το επόμενο βήμα στην καριέρα του, συνεχίζοντας τις διακοπές του.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X