Συνάντηση Οικονόμου - Μπαλτάκου - Τι συζητήθηκε

Συνάντηση Οικονόμου - Μπαλτάκου - Τι συζητήθηκε
Photo Credits: INTIME

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Οικονόμου, συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Παναγιώτη Μπαλτάκο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνάντηση του Αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού, κ. Γιάννη Οικονόμου, με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κ. Παναγιώτη Μπαλτάκο.

Συνεχίζοντας τις ενημερωτικές επαφές με Ομοσπονδίες και φορείς του ελληνικού αθλητισμού, ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, κ. Γιάννης Οικονόμου, συναντήθηκε σήμερα, στο Υπουργείο Αθλητισμού, με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κ. Παναγιώτη Μπαλτάκο.

Ο κ. Μπαλτάκος παρουσίασε τα πεπραγμένα της Ομοσπονδίας που προεδρεύει και τα ζητήματα που απασχολούν την Ε.Π.Ο. σε σχέση με το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Από την πλευρά του Αναπληρωτή Υπουργού επισημάνθηκε ότι η Πολιτεία είναι αποφασισμένη, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της, να μην περιοριστεί σε ρόλο παρατηρητή, αλλά να λειτουργήσει ως μέρος της λύσης των προβλημάτων του ελληνικού ποδοσφαίρου και ως εγγυητής της αναβάθμισής του τόσο στο εγχώριο όσο και στο διεθνές περιβάλλον, επιμένοντας στη νομιμότητα, τη διαφάνεια και το ευ αγωνίζεσθαι.

Παράλληλα, ο Αναπληρωτής Υπουργός τόνισε ότι θέλουμε ένα ελληνικό ποδόσφαιρο για το οποίο να είναι υπερήφανοι οι Έλληνες φίλαθλοι μακριά από τοξικές αντιπαραθέσεις και με τα αποτελέσματα να κρίνονται έντιμα μέσα στο γήπεδο.

Τέλος, ο κ. Γιάννης Οικονόμου ευχήθηκε καλή επιτυχία στην Εθνική Ομάδα ενόψει των δύο ερχόμενων αναμετρήσεων με Ολλανδία και Γιβραλτάρ.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X