Η ΑΕΚ μαθαίνει σήμερα αντιπάλους για το Champions League!

Η ΑΕΚ μαθαίνει σήμερα αντιπάλους για το Champions League!
Photo Credits: INTIME

Τον αντίπαλό της για τον γ' προκριματικό γύρο του Champions League μαθαίνει σήμερα Δευτέρα (24/7) η ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ταξίδι της για την επιστροφή στους χρυσοφόρους ομίλους του Champions League μετά το 2018 αρχίζει ουσιαστικά τη Δευτέρα (24/7) για την ΑΕΚ, με τους νταμπλούχους Ελλάδος να μαθαίνουν τον αντίπαλό τους για τον 3ο προκριματικό γύρο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η κλήρωση θα λάβει χώρα στις 13:00 (ώρα Ελλάδος) στη Νιόν της Ελβετίας. Αυτήν τη στιγμή ο πιθανός αντίπαλος της «Ένωσης» θα προκύψει από έξι ζευγάρια (τον αντίστοιχο νικητή κάθε ζευγαρώματος) του β’ προκριματικού στο μονοπάτι των πρωταθλητών. Ωστόσο, λίγες ώρες πριν (10:00) θα πληροφορηθεί το υπογκρούπ της κλήρωσής της, στο οποίο θα συμμετάσχουν τα τρία εξ αυτών ζευγάρια.

Αναλυτικά, τα ζευγάρια από τα οποία θα προκύψει ο αντίπαλος της ΑΕΚ:

  • * Ντινάμο Ζάγκρεμπ (Κροατία) – Αστάνα (Καζακστάν)
  • * Μπρέινταμπλικ (Ισλανδία) – Κοπεγχάγη (Δανία)
  • * Ζάλγκιρις (Λιθουανία) – Γαλατασαράι (Τουρκία)
  • * Ράκοφ (Πολωνία) – Καραμπάγκ (Αζερμπαϊτζάν)
  • * Ζρίνσκι (Βοσνία) –Σλόβαν Μπροτισλάβας (Σλοβακία)
  • * Ελσίνκι (Φινλανδία) – Μόλντε (Νορβηγία)

    Όπως φαίνεται ο -θεωρητικά- πιο δύσκολος πιθανός αντίπαλος για την ΑΕΚ είναι η Γαλατασαράι, με την πρωταθλήτρια Τουρκίας να διαθέτει ένα υπέρλαμπρο ρόστερ.
    Βέβαια, σ’ αυτό το σημείο να σημειωθεί ότι οι «κιτρινόμαυροι» δύνανται να επωφεληθούν από τη διασταύρωσή τους με μια πιο ισχυρή (βάσει βαθμολογίας) ομάδας, όπως οι Γαλατά, Κοπεγχάγη και Καραμπάγκ. Κι αυτό διότι σε περίπτωση πρόκρισή τους θα έχουν πάρει τον συντελεστή της στην κλήρωση που θα μεσολαβήσει για τα Playoffs της διοργάνωσης.

Φυσικά, σε κάθε περίπτωση, οι νταμπλούχοι έχουν εξασφαλισμένη την παρουσία τους σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης -άρα και επιστροφής σ’ αυτούς μετά το 2020- καθώς στο απευκταίο σενάριο δύο αποκλεισμών (στον 3ο προκριματικό του Champions League και στα Playoffs του Europa League) θα συμμετάσχει στο Conference League. Μάλιστα, μία ώρα αργότερα (14:00) η ΑΕΚ θα μάθει και πιθανό αντίπαλο για τα Playoffs του Europa League.
Υπενθυμίζεται ότι ο πρώτος αγώνας της ΑΕΚ στον 3ο προκριματικό θα διεξαχθεί είτε στις 8 είτε στις 9 Αυγούστου, με τη ρεβάνς να είναι προγραμματισμένη για τις 15 του μήνα.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X