Ποδοσφαιριστής της Μπεσίκτας δέχθηκε επίθεση μετά από τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη

Ποδοσφαιριστής της Μπεσίκτας δέχθηκε επίθεση μετά από τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη
Photo Credits: INTIME

Μέσω ανακοίνωσής της, η Μπεσίκτας γνωστοποίησε ότι ο ποδοσφαιριστής της Εμρετσάν Ουζουνχάν ενεπλάκη σε τροχαίο και τραυματίστηκε μετά από επίθεση που δέχθηκε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αναστάτωση επικρατεί στις τάξεις της Μπεσίκτας μετά από ένα… ιδιαίτερο περιστατικό στο οποίο ενεπλάκη ο ποδοσφαιριστής της, Εμρετσάν Ουζουνχάν.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο τουρκικός σύλλογος, ο 22χρονος αμυντικός είχε τροχαίο ατύχημα από το οποίο προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές, όμως λίγο αργότερα δέχθηκε επίθεση από άλλον εμπλεκόμενο και μετέβη σε νοσοκομείο, με τις εξετάσεις να δείχνουν ότι τραυματίστηκε στον οπίσθιο μηριαίο.

Η Μπεσίκτας χαρακτήρισε την επίθεση «γκανγκστερική» και ξεκαθάρισε ότι θα κινήσει τις νομικές διαδικασίες για να τιμωρηθεί ο υπεύθυνος, ο οποίος παρότι αρχικά διέφυγε, στη συνέχεια εντοπίστηκε από τις Αρχές και συνελήφθη.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X