Άγιαξ: Εξετάζει την περίπτωση του Βασίλη Μπάρκα

Άγιαξ: Εξετάζει την περίπτωση του Βασίλη Μπάρκα
Photo Credits: INTIME

Ο Βασίλης Μπάρκας κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά και o Άγιαξ εξετάζει την περίπτωσή του, έχοντας δείξει ενδιαφέρον για τον Έλληνα τερματοφύλακα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ελεύθερος στην αγορά κυκλοφορεί ο Βασίλης Μπάρκας, κάτι που όπως είναι λογικό έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων. Προ εβδομάδων, τουρκικά δημοσιεύματα έβαζαν το όνομα του Έλληνα πορτιέρε στο κάδρο ορισμένων συλλόγων της πρώτης κατηγορίας.

Ωστόσο, οι πληροφορίες του sportfm.gr αναφέρουν πως ο 29χρονος κίπερ έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον και του Άγιαξ πάνω του. Συγκεκριμένα, στον Αίαντα θα προχωρήσουν τουλάχιστον σε μία μεταγραφή τερματοφύλακα, διότι ο Χερόνιμο Ρούλι σκέφτεται σοβαρά να αποχωρήσει από τον σύλλογο και να επιστρέψει στην Ισπανία μόλις λίγους μήνες μετά την αγορά του από τον Άγιαξ, ενώ ο πολύπειρος Ρέμκο Πάσβιρ τραυματίστηκε προσφάτως.

Σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από την Ολλανδία, ο Βασίλης Μπάρκας βρίσκεται στη λίστα του Άγιαξ, έχοντας πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις την περασμένη σεζόν στην Eredivisie όπου αγωνιζόταν με τη φανέλα της Ουτρέχτης ως δανεικός από τη Σέλτικ. Μέτρησε 12 clean sheets σε 38 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά τελικά η ομάδα του δεν κατάφερε να πάρει το ευρωπαϊκό εισιτήριο αφού το έχασε στους διπλούς τελικούς των playoffs από τη Σπάρτα Ρότερνταμ.

Το γεγονός πως ο Μπάρκας κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά κάνει την περίπτωσή του ακόμη πιο ελκυστική για τον Άγιαξ, αλλά και για διάφορους άλλους ευρωπαϊκούς συλλόγους αφού δεν θα χρειαστεί να πληρώσουν κάποιο ποσό σε ομάδα για να τον αποκτήσουν.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας αποτελεί προϊόν των ακαδημιών του Ατρομήτου, ενώ το καλοκαίρι του 2016 η ΑΕΚ ξόδεψε ένα ποσό μεγαλύτερο των 600 χιλ. ευρώ για να τον αποκτήσει. Μετά από μια τετραετία και 111 εμφανίσεις με 61 clean sheets, η Σέλτικ πείστηκε να δώσει 5 εκατ. ευρώ στους «κιτρινόμαυρους» και τον αγόρασε. Ο Μπάρκας είναι επίσης 13 φορές διεθνής με την Εθνική Ομάδα.

Πηγή: Sport fm

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X