Άριστη η στάση της ΑΕΚ για την υπόθεση «στημένων» και ο Γκαρσία...

Άριστη η στάση της ΑΕΚ για την υπόθεση «στημένων» και ο Γκαρσία...
Photo Credits: INTIME

Ο Γιώργος Τσακίρης γράφει για όσα to the point σημείωσε ο Γιώργος Κοσμάς στη συνεδρίαση της ΕΠΟ και εστιάζει στον Λιβάι και το μέλλον του ενώ έχει υστερόγραφο..

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εδώ και μέρες, προφανώς για να αντιστραφεί για κάποιους και το απόλυτα αρνητικό κλίμα που βιώνουν (ο καθένας για τους λόγους τους και είναι και πολλοί στους ανταγωνιστές της ΑΕΚ) με σημαντικό κομμάτι του κόσμου τους, υπάρχει μια υπόθεση για στημένα ματς που χρησιμοποιούν σε επίπεδο φημολογίας για να δείξουν πως τάχα μου κόπτονται για το καλό του ποδοσφαίρου! Εννοείται πως ο κόσμος τους γνωρίζει καλά, όλους, θυμάται τις εποχές που δεν υπήρχε καν στο ελληνικό ποδόσφαιρο και την ΕΠΟ επιτροπή δεοντολογίας και πως έθαψαν υποθέσεις που θα είχαν αποφέρει υποβιβασμούς (όχι μόνο έναν) σε όσους διαχρονικά βίασαν το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Περίμενα πως και πως την τοποθέτηση της ΑΕΚ για το θέμα και ήρθε ο Γιώργος Κοσμάς στη συνεδρίαση της ΕΠΟ να με γεμίσει ικανοποίηση για την άριστη, απόλυτα σωστή και τεκμηριωμένη, στάση του club μέσω του αντιπροέδρου και CEO της εταιρίας! Δεν το περίμεναν βέβαια άλλοι αυτό, οι βασικές ανταγωνιστές, ήλπιζαν ότι θα μπορούν να συνεχίσουν μέσω ΜΜΕ που ελέγχουν να συνεχίζουν να παρουσιάζουν την υπόθεση όπως εκείνοι θέλουν. Μάταια όμως όπως εμπέδωσαν κι ας γνώριζαν τα πάντα από πριν.

“Η ΑΕΚ σας παρακαλεί να ασκήσετε όλη σας την επιρροή για να επισπευσθούν οι διαδικασίες. Κι ένας να είναι ο ένοχος να πληρώσει και να πληρώσει γρήγορα, πόσο μάλλον αν είναι περισσότεροι”, ανέφερε ο Γιώργος Κοσμάς για να συνεχίσει τονίζοντας: “Αλλά δεν μπορεί να παρακαμφθεί η ανακριτική διαδικασία. Κατανοητό το ενδιαφέρον σας κύριε πρόεδρε, αλλά να προχωρήσουμε σωστά και τεκμηριωμένα για να φτάσουμε ως το τέλος. Αν υπάρχει σαθρό υπόβαθρο στην τεκμηρίωση μετά μπορεί κάποιος όντως ένοχος, σε δεύτερο ή τρίτο βαθμό να αθωωθεί. Αν είναι δεμένη η τιμωρία όμως, θα τιμωρηθεί σε όλους τους βαθμούς. Όχι υπό την πίεση των στιγμών και για τις εντυπώσεις να κινηθούμε χωρίς τεκμηρίωση. Ό,τι ζητήσουν οι δικαστές για να φέρουν σε πέρας γρήγορα και τεκμηριωμένα το έργο τους, να το έχουν”.

Το συγκεκριμένο παράδειγμα και το τέλος στη σπέκουλα!Άριστη η στάση της ΑΕΚ για την υπόθεση «στημένων» και ο Γκαρσία...

Δεν έμεινε στα λόγια, όπως άλλοι, οπως έκαναν βασικά οι ουσιαστικοί ανταγωνιστές της ΑΕΚ: “Υπάρχει το παράδειγμα με το Παναθηναϊκός – Απόλλων Λάρισας. Αν ο συντάκτης της έκθεσης δεν είχε γράψει πως δεν προκύπτει ευθύνη του Παναθηναϊκού, τι θα είχε γίνει; Θα είχε τιμωρηθεί ο Παναθηναϊκός;», η αναφορά του CEO της ΑΕΚ διότι μπορεί να βρίσκονται στη χώρα που όλοι ξεχνάνε γρήγορα, ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν συγκεκριμένα παραδείγματα και γεγονότα. Μη πάμε και πιο παλιά, τότε που έπρεπε να “κερδάνε” μόνο δύο ομάδες αν θυμάστε, ούτε πιο πρόσφατα που ακούγαμε “τέτοιο γα…. θέλανε στο 92′”!

Έχει τεράστια σημασία το γεγονός όπως αναγνώρισαν ΟΛΟΙ όσοι ήταν στη σύσκεψη, ότι δηλαδή συμφώνησαν ΟΛΟΙ, πως για να υπάρξουν πραγματικά αποτελέσματα πρέπει να γίνει σωστή τεκμηρίωση. Δεν μπορούν να υπάρχουν τιμωρίες μόνο με μια απλή έκθεση, χωρίς άλλο στοιχείο. Αν υπάρχουν τεκμηριωμένες ευθύνες των ομάδων, να επιβάλλεται η μέγιστη των ποινών με υποβιβασμούς ομάδων, ισόβιες τιμωρίες προσώπων κλπ. Κάτι που ζήτησε έντονα η ΑΕΚ και επαναλαμβάνω βρήκε απόλυτη ανταπόκριση… Όλα to the point από την Ένωση.

Τώρα περιμένουμε να μπει και ένα τέλος στη …σπέκουλα κάποιων. Η ΑΕΚ σε όλη αυτή τη βρώμα του ελληνικού ποδοσφαίρου στο πρόσφατο και μακρινό παρελθόν δεν είχε ποτέ εμπλοκή. Αντιλαμβάνομαι την ανάγκη αντιπάλων να δουλέψουν με κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο προς την κατεύθυνση να κατευνάσουν τις αντιδράσεις των φίλων των ομάδων τους για όσα συμβαίνουν και δεν τους αρέσουν (είτε στο παρασκήνιο, είτε στα μεταγραφικά τους, είτε στα διοικητικά τους), αλλά γνωρίζουν ακριβώς τι ισχύει και πως πάντα το ψέμα έχει κοντά ποδάρια!Άριστη η στάση της ΑΕΚ για την υπόθεση «στημένων» και ο Γκαρσία...

Υγ: Έχει ξεκινήσει η συζήτηση για τον Λιβάι Γκαρσία και τι θα γίνει στο μέλλον με την περίπτωση του. Θαρρείς και είναι κανείς μελλοντολόγος να βλέπει τι θα γίνει μπροστά… Τούτη τη στιγμή μένουμε στο γεγονός ότι δεν πωλείται, δεν υπάρχει νέα πρόταση για τον φορ της ΑΕΚ και κανένας λόγος να συντηρούμε την κουβέντα που θα αποπροσανατολίζει και τον παίκτη που είναι πλέον συνειδητοποιημένος σχετικά με το μέλλον του.

Υγ2: Ο χρόνος θα δείξει και θα κρίνει αν οι αλλαγές στην ΑΕΚ Β είναι για καλό, διότι έγιναν με βιασύνη και κανείς δεν γνωρίζει το αποτέλεσμα που θα ‘χουν… Κανένας δεν μπορεί να ξέρει όλο το παρασκήνιο σχετικά με τις αποφάσεις που πάρθηκαν με σπουδαιότερη αυτή της απομάκρυνσης του Οφρυδόπουλου.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X