Χέρι-χέρι αποχώρησαν από την ΕΕ της ΕΠΟ Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός!

Χέρι-χέρι αποχώρησαν από την ΕΕ της ΕΠΟ Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός!
Photo Credits: INTIME

Μαζί αποχώρησαν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι φιλίες δύσκολα κρύβονται καθώς αποχώρησαν… χερί-χέρι Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός από την ΕΕ της ΕΠΟ.

Εντάσεις υπήρξαν μεταξύ των μελών της και των εκπροσώπων των ΠΑΕ, όταν ήρθε προς συζήτηση το μείζον θέμα του ποσοστού που έχει να λαμβάνει η ομοσπονδία από τα συμβόλαια των παικτών και των προπονητών των ομάδων.

Η Superleague αποφάσισε το ποσοστό αυτό να μειωθεί από 5% σε 1%, κάτι με το οποίο δεν συμφωνεί επ’ ουδενί η ΕΠΟ. Μάλιστα, ένα εκ των μελών της ΕΕ, ο Γιώργος Χατζησαρόγλου απευθυνόμενος στα μέλη της Επιτροπής της λίγκας τόνισε πως το ποσοστό αυτό θα έπρεπε, όχι απλώς να μην μειωθεί, αλλά και αν αυξηθεί, γεγονός που προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις τους.

Σύμφωνα με πάντα με διαρροές από την λίγκα στο σημείο εκείνο ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Παναγιώτης Μπαλτάκος, επίσης απευθυνόμενος στους εκπροσώπους της λίγκας, είπε πως «είστε απλώς μία ακόμα ΕΠΣ», με τον Λεωνίδα Μπουτσικάρη να ανταπαντά πως «Αφού είναι έτσι, εμείς αποχωρούμε» και να φεύγει σε ένδειξη διαμαρτυρίας. Βέβαια ο Παναθηναϊκός δεν έφυγε μόνος του, καθώς ο φίλος του,  Ολυμπιακός, έκανε το ίδιο, με τον Κώστα Καραπαπά να αποχωρεί επίσης από την ΕΕ.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X