Η Φερεντσβάρος απέλυσε τον προπονητή της έπειτα από τον αποκλεισμό της από το Champions League

Η Φερεντσβάρος απέλυσε τον προπονητή της έπειτα από τον αποκλεισμό της από το Champions League
Photo Credits: INTIME

Άμεση ήταν η αντίδραση των διοικούντων της Φερεντσβάρος μετά τον ντροπιαστικό αποκλεισμό από την Κλάκσβικ στον πρώτο προκριματικό γύρο του Champions League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Ούγγροι υπέστησαν ήττα-σοκ, αφού η ομάδα από τα Νησιά Φερόε, έστησε πάρτι επικρατώντας με 0-3, με τον προπονητής της Φερεντσβάρος, Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ να πληρώνει το «μάρμαρο».

Η Φερεντσβάρος ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας της με τον Ρώσο προπονητή, με τον πρόεδρο του συλλόγου, Γκάμπορ Κουμπάτοβ, να αναφέρει: «Kατόπιν συζήτησης με τον Στάνισλαβ Τσερτσέσοβ, καταλήξαμε πως δεν θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε».

O 59χρονος προπονητής ανέλαβε την Φερεντσβάρος το 2021 και οδήγησε την κορυφαία ομάδα της Ουγγαρίας στην κατάκτηση δύο πρωταθλημάτων και ενός Κυπέλλου, όμως ο ντροπιαστικός αποκλεισμός από την Κλάκσβικ, έφερε το τέλος στην μεταξύ τους συνεργασία.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X