Η Πόρτο φαβορί για την απόκτηση του Νίκο Γκονζάλες

Η Πόρτο φαβορί για την απόκτηση του Νίκο Γκονζάλες
Photo Credits: INTIME

Η Πόρτο συγκαταλέγεται στους ενδιαφερόμενους για τον Νίκο Γκονζάλες της Μπαρτσελόνα και για την ώρα έχει τις περισσότερες πιθανότητες να τον αποκτήσει

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πιθανό επόμενο προορισμό για τον Νίκο Γκονζάλες αποτελεί η Πόρτο. Ο νεαρός μέσος δεν αναμένεται να απολαύσει χρόνο συμμετοχής στην Μπαρτσελόνα την ερχόμενη σεζόν, γεγονός που καθιστά αβέβαια την παραμονή του στο Καμπ Νου.

Όπως αναφέρει η Mundo Deportivo, ο Τσάβι ξεκαθάρισε στον 21χρονο ότι δεν μπορεί να του εγγυηθεί συχνή παρουσία στα επερχόμενα επίσημα παιχνίδια των «μπλαουγκράνα», ενώ το πιθανότερο είναι ότι δεν θα ταξιδέψει με τους Καταλανούς στο tour στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Για την κατάσταση του παίκτη είναι ενήμερη η Πόρτο. Ο πορτογαλικός σύλλογος έχει εκφράσει στον Τζοάν Λαπόρτα το ενδιαφέρον του και προτιμά να αποκτήσει τον παίκτη ως δανεικό με οψιόν αγοράς.

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο συλλόγων συνεχίζονται. Από τη μεριά τους, οι πρωταθλητές Ισπανίας ιδανικά θα προτιμούσαν να υπάρχει ρήτρα επαναγοράς του ποδοσφαιριστή, σε περίπτωση που τελικά δεχτούν να τον παραχωρήσουν στην Πόρτο.

Πλην των δευτεραθλητών της Primeira Liga, ενδιαφέρον για τον Νίκο Γκονζάλες έχουν δείξει και οι Χιρόνα και Ρεάλ Μπέτις.

Την περασμένη σεζόν, ο νεαρός Ισπανός αγωνίστηκε ως δανεικός στη Βαλένθια, με την οποία κατέγραψε 26 συμμετοχές και ένα γκολ.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X