Αστρονομικό ποσό κέρδισε παίκτης στο πόκερ νικώντας 10.043 αντιπάλους (VIDEO)

Αστρονομικό ποσό κέρδισε παίκτης στο πόκερ νικώντας 10.043 αντιπάλους (VIDEO)

Τη Δευτέρα ο Ντάνιελ Γουάινμαν στέφθηκε παγκόσμιος νικητής του πρωταθλήματος πόκερ. Το ποσό που κέρδισε άγγιξε τα 12,1 εκατομμύρια δολάρια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο 35χρονος ξεπέρασε άλλους 10.043 αντιπάλους και έγραψε ιστορία κατακτώντας το πρωτοφανές έπαθλο των 12,1 εκατομμυρίων δολαρίων.Να σημειωθεί ότι στο εν λόγω τουρνουά πόκερ παίχτηκαν συνολικά 93.399.900 δολάρια, ποσό που αποτελεί και μόνο του ρεκόρ.

Εκτός από το χρηματικό έπαθλο, ο Ντάνιελ Γουάινμαν κέρδισε και το υπερπολύτιμο βραχιόλι του WSOP Main Event. Το εν λόγω κόσμημα περιέχει 500 γραμμάρια χρυσού 10 καρατίων, καθώς και 2.352 διάφορους πολύτιμους λίθους.

«Ειλικρινά, είχα αμφιβολίες για το αν θα επέστρεφα και θα έπαιζα πόκερ σε αυτό το τουρνουά» δήλωσε ο Γουάινμαν στους δημοσιογράφους μετά τη νίκη του.

Όταν ρωτήθηκε τι θα έκανε με τα κέρδη του, ο Γουάινμαν επέλεξε να κρατήσει τα χαρτιά του κλειστά. «Δεν έχω ιδέα. Μάλλον θα τα επενδύσω. Μάλλον δεν είναι η απάντηση που περιμένετε να ακούσετε, αλλά είμαι αρκετά προσεκτικός με τα χρήματα μακριά από τα τραπέζια του πόκερ» δήλωσε στους δημοσιογράφους.

«Η σημερινή ημέρα θα έχει μια ξεχωριστή θέση στην ιστορία του πόκερ», δήλωσε ο εκτελεστικός διευθυντής του World Series of Poker, Τάι Στιούαρτ σε δελτίο τύπου μετά τη νίκη του 35χρονου.

«Μετά από 17 χρόνια, αναδείξαμε τον νικητή του μεγαλύτερου Main Event στην ιστορία του WSOP. Το να παρακολουθείς την εμφατική νίκη του Ντάνιελ ανάμεσα σε 10.043 συμμετέχοντες, ήταν το λιγότερο θεαματικό».

Ο Στίβεν Τζόουνς ήταν ο παίκτης που τερμάτισε δεύτερος, κερδίζοντας 6,5 εκατομμύρια δολάρια. Ο Άνταμ Ουόλτον τερμάτισε τρίτος, εισπράττοντας 4 εκατομμύρια δολάρια.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X