Νέα δεδομένα: Άλλαξε ώρα έναρξης το φιλικό της ΑΕΚ με τον Βόλο λόγω καύσωνα

Νέα δεδομένα: Άλλαξε ώρα έναρξης το φιλικό της ΑΕΚ με τον Βόλο λόγω καύσωνα
Photo Credits: INTIME

Ο καύσωνας που πλήττει την χώρα έφερε αλλαγή δεδομένων σε ό,τι αφορά την ώρα έναρξης του φιλικού της ΑΕΚ με τον Βόλο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ δίνει την Κυριακή (23/7) το προτελευταίο της φιλικό με τον Βόλο πριν την έναρξη των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ και ο καύσωνας που πλήττει τη χώρα δημιουργεί νέα δεδομένα.

Έτσι σύμφωνα με την ενημέρωση από την ΠΑΕ ΑΕΚ, το φιλικό με τον Βόλο θα ξεκινήσει στις 9 το βράδυ, προκειμένου να περιοριστούν οι επιπτώσεις στους ποδοσφαιριστές. Να θυμίσουμε πως αρχικά το φιλικό ήταν να ξεκινήσει στις 7 το απόγευμα. Το ματς θα μεταδοθεί, βέβαια, κανονικά από την Cosmote.

Να επισημάνουμε, βέβαια, πως η πρόβα τζενεράλε της ΑΕΚ είναι στις 30 Ιουλίου στην Τουρκία με την Τράμπζονσπορ. Ένα ματς, όπου ο Αλμέιδα θα τεστάρει την ενδεκάδα των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ και πιθανώς να δούμε και επιστροφή του Ορμπελίν Πινέδα στην ενδεκάδα της ΑΕΚ.

Ο Πινέδα αναμένεται στην Αθήνα στο τέλος της εβδομάδας μετά τις υποχρεώσεις με την εθνική του, που την οδήγησε στην κατάκτηση του Gold Cup, προκειμένου να ενσωματωθεί στην ομάδα.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X