Στο Αγρίνιο ο Μάριος Οικονόμου για να υπογράψει στον Παναιτωλικό

Στο Αγρίνιο ο Μάριος Οικονόμου για να υπογράψει στον Παναιτωλικό
Photo Credits: INTIME

Ο Μάριος Οικονόμου θα επαναπατρισθεί για χάρη του Παναιτωλικού και αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τα «καναρίνια»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στα «κυανοκίτρινα» του Παναιτωλικού αναμένεται να ντυθεί ο Μάριος Οικονόμου και ο 31χρονος στόπερ θα επιστρέψει στην Ελλάδα για χάρη του club.

Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός βρίσκεται ήδη στο Αγρίνιο για τις τελικές συζητήσεις με το club, δεν αναμένεται να προκύψει κάποιο απρόοπτο και κατά πάσα πιθανότητα τις επόμενες ώρες θα πέσουν (και) οι υπογραφές.

Ετσι μετά την Κοπεγχάγη όπου και πήγε το καλοκαίρι του 2020 όταν και αποχώρησε από την ΑΕΚ και την περσινή του παρουσία στη Σαμπντόρια, ο διεθνής κεντρικός αμυντικός θα αγωνιστεί ξανά στα μέρη μας.

Πρωταθλητής Δανίας το 2021, έχει καταγράψει μεγάλη καριέρα στα ιταλικά γήπεδα ως παίκτης των Κάλιαρι, Μπολόνια, Σπαλ, Μπάρι, ενώ το περασμένο δεύτερο μισό της σεζόν ήταν στη Γένοβα.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X