Αυτή η ομάδα έχει βάλει στο... μάτι τον Γιάννη Κώτσιρα του Παναθηναϊκού

Αυτή η ομάδα έχει βάλει στο... μάτι τον Γιάννη Κώτσιρα του Παναθηναϊκού
Photo Credits: INTIME

Αυτή είναι η ομάδα έχει βάλει στο... μάτι τον Γιάννη Κώτσιρα του Παναθηναϊκού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την ώρα που ο Παναθηναϊκός σκανάρει την αγορά για δεξί μπακ, έστω και εάν στον προγραμματισμό του αυτή η κίνηση είναι για μετά τα ματς με την Ντνίπρο, ο Γιάννης Κώτσιρας εξετάζει και εκείνος τις δικές του εναλλακτικές.

Το συμβόλαιο του Έλληνα διεθνή μπακ λήγει το επόμενο καλοκαίρι και προς το παρόν δεν έχει γίνει κουβέντα για να ανανεώσει. Δεδομένου ότι στο «τριφύλλι» θέλουν να αποκτήσουν παίκτη εκεί και ταυτόχρονα στο ρόστερ υπάρχει και ο Γιώργος Βαγιαννίδης, το σενάριο αποχώρησης του Κώτσιρα από φέτος, είναι υπαρκτό.

Παρά τα όσα κατά καιρούς ακούστηκαν, έμπρακτο ενδιαφέρον από κάπου έως τώρα δεν υπήρχε. Μόνο που ίσως αλλάξει αυτό, αφού ο Κώτσιρας έχει μπει στο.. στόχαστρο της Αντάλιασπορ. Εκεί είναι πιθανό να υπάρξουν αποχωρήσεις προσεχώς και γι’ αυτό οι Τούρκοι προετοιμάζονται για παν ενδεχόμενο.

Τη σεζόν που μας πέρασε ο μπακ του Παναθηναϊκού είχε 30 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και μία ασίστ, ενώ την ακριβώς προηγούμενη κατέκτησε το Κύπελλο με τους «πράσινους» παίζοντας σε 33 αγώνες.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X