Η ατάκα του Ματίας για Λιβάι τα λέει... ΟΛΑ!

Η ατάκα του Ματίας για Λιβάι τα λέει... ΟΛΑ!
Photo Credits: INTIME

Ο Πάνος Λούπος στο προσωπικό του blog ως συνέχεια του προηγουμένου...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πριν στεγνώσει το… μελάνι, που έλεγαν και οι παλαιότεροι, για τα όσα γράφαμε στο προηγούμενο blog περί ΛΙΒΑΪ το ανάγνωσμα, ήρθαν και οι δηλώσεις του Ματίας Αλμέιδα, που είχαν γίνει βασικά πριν από το δικό μου blog, στην προετοιμασία και στα παιδιά που την κάλυψαν, αλλά που έγιναν γνωστές χθες.

Ρωτήθηκε λοιπόν ο Αλμέιδα αν ανησυχεί για το ενδεχόμενο να φύγει ο Λιβάι Γκαρσία και απάντησε: «Για πώληση; Όχι! Μελισσανίδης…». Παρέπεμψε δηλαδή στην πρόσφατη δήλωση του διοικητικού ηγέτη της ΑΕΚ, που είχε πει ότι δεν πωλείται ο Λιβάι αφού δεν τον έχουμε χορτάσει ακόμα. Μην επαναλάβω ότι έγραψα και στην προηγούμενη αρθρογραφία.

Ξεκάθαρα τα πράγματα, αλλά για σήμερα…

Τα πράγματα για τον Λιβάι, σήμερα που μιλάμε, είναι ξεκάθαρα κι έχουν έτσι. Και η ΑΕΚ άλλωστε έχει απορρίψει τις προτάσεις που της έχουν γίνει και που έφτασαν στα 17,5 εκατομμύρια ευρώ. Τους λόγους τους αναλύσαμε και ο Μελισσανίδης τους ξέρει καλύτερα από όλους εμάς και πριν από όλους εμάς.

Προφανώς μιλάμε για ποδόσφαιρο όπου τα δεδομένα μπορούν να διαφοροποιηθούν, ανάλογα και με τις εξελίξεις. Σου κάνει τρεις – τέσσερις ματσάρες ο Λιβάι, σε προκριματικά και πλέι οφ, οδηγεί την ΑΕΚ στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και σκάει μια πρόταση 25-27 εκατομμυρίων! Μπορεί κανείς από εμάς να το αποκλείσει ότι μπορεί να συμβεί; Κι όταν ένα κλαμπ σκάει τόσα χρήματα σε ένα άλλο κλαμπ για μια μεταγραφή, σημαίνει ότι αντιστοίχως τεράστιο θα είναι και το συμβόλαιο που θα προσφέρει προς τον παίκτη. Οπότε τότε, δεδομένα… ζορίζει πολύ το πράγμα. Έτσι δεν είναι;

Για αυτό ξαναλέω. Ας μείνουμε στα τωρινά δεδομένα και στην ξεκάθαρη τοποθέτηση του Δημήτρη Μελισσανίδη, στην οποία συνηγόρησε κι αυτό που είπε ο Ματίας Αλμέιδα, ότι δηλαδή ο Λιβάι δεν παραχωρείται.

Είπε κι άλλα ο Ματίας…

Είπε κι άλλα ενδιαφέροντα όμως ο Αλμέιδα. Και για την ποδοσφαιρική ιδέα που μας εγγυάται προσωπικά ότι θα καταθέσει η ΑΕΚ και τη νέα σεζόν. Και για τη νοοτροπία που πρέπει να έχει, ξεχνώντας το νταμπλ και ξεκινώντας τη μάχη και την προσπάθεια από την αρχή.

Και για την επιτακτική ανάγκη ενίσχυσης στο κέντρο της άμυνας με έναν σέντερ μπακ, όχι απλά για να έρθει, αλλά για να είναι υψηλού επιπέδου και ανταγωνιστικός ώστε να παίζει βασικός.

Ο Νέστορ Αραούχο είναι προτεραιότητα για τον Αλμέιδα και η προσπάθεια συνεχίζεται, αλλά ακόμα κι αν δεν ευοδωθεί, θα έρθει δεδομένα παίκτης ανάλογου βεληνεκούς, που και αυτός θα έχει τη σφραγίδα του Ματίας.

Υ.Γ.: Βλέπεις αυτό το ρόστερ που έχει η ΑΕΚ από το κέντρο και μπροστά και ξεχειλίζει ρε παιδί μου από ποιότητα. Και δεν σας κρύβω ότι με πιάνει και το «γαμώτο» για τον τόσο άτυχο τραυματισμό του Φερνάντες. Αλλά θα επιστρέψει κι αυτός. Γιατί μιλάμε για τεράστιο παικτάρα, παιδιά… Για τεχνική, για ποιότητα, για μαγεία.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X