Βινίσιους: «Λυπάμαι για όσα πέρασε ο Μεντί»

Βινίσιους: «Λυπάμαι για όσα πέρασε ο Μεντί»
Photo Credits: INTIME

Ο Βινίσιους Ζούνιορ υπερασπίστηκε τον Μπενζαμέν Μεντί που αθωώθηκε για κατηγορίες βιασμού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Βινίσιους Ζούνιορ έσπευσε να υπερασπιστεί τον Μπενζαμέν Μεντί που αθωώθηκε για κατηγορίες βιασμών έχοντας μείνει ουσιαστικά εκτός ποδοσφαίρου για μια διετία. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Ρεάλ τα έβαλε και με τα ΜΜΕ που υιοθέτησαν τις κατηγορίες για τον Γάλλο πρώην άσο της Μάντσεστερ Σίτι.

Το tweet του Βινίσιους αναφέρει: «Λυπάμαι για όλα όσα πέρασες, Μπενζαμέν Μεντί. Έχασες δύο χρόνια από την καριέρα σου, αλλά αυτό είναι το λιγότερο σε όλη αυτή την κατάσταση. Τι γίνεται με την ψυχολογική ζημιά; Η ζωή σου σίγουρα δεν θα είναι ξανά η ίδια. Η κουλτούρα της καταστροφής υπολήψεων βρήκε ένα ακόμη θύμα.

Μέχρι πότε θα κατηγορούμαστε και θα καταδικαζόμαστε χωρίς να έχουμε το δικαίωμα να υπερασπιστούμε τον εαυτό μας; Ψεύτικες ειδήσεις δημιουργούνται και διαδίδονται χωρίς να τσεκάρει κανείς τα γεγονότα (κάτι που ένιωσα πολύ στην περίοδο των διακοπών) και η κατάσταση γίνεται όλο και χειρότερη.

Το να είσαι υπεύθυνος είναι το ελάχιστο για κάθε επαγγελματία, αλλά σήμερα η σοβαρή δουλειά είναι η εξαίρεση. Δεν υπάρχουν όρια για να πάρει κάποιος περισσότερα κλικ και να τραβά περισσότερο κοινό.

Το ερώτημά μου είναι τι μπορεί να γίνει για να διορθωθεί η ζημιά;»

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X