Κηφισιά: Εξετάζεται η περίπτωση Νίνη

Κηφισιά: Εξετάζεται η περίπτωση Νίνη
Photo Credits: INTIME

Η Κηφισιά εξετάζει την περίπτωση του Σωτήρη Νίνη που έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΣ Γιάννινα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σωτήρης Νίνης έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΣ Γιάννινα και η περίπτωση του δεν περνάει… απαρατήρητη από τους ανθρώπους της Κηφισιάς.

Η Κηφισιά με την ανακοίνωση του Οζέγκοβιτς ολοκλήρωσε εν τέλει τέσσερις μεταγραφές μέσα στην εβδομάδα που κλείνει και από την ερχόμενη αναμένονται ακόμα περισσότερες εξελίξεις. Οι νεοφώτιστοι κινούνται για την ενίσχυση τους σε όλες τις γραμμές και δεν αποκλείεται μέχρι το τέλος του μεταγραφικού παζαριού να έχουν ολοκληρώσει ακόμα επτά ή οκτώ μεταγραφικές κινήσεις.

Ο σύλλογος των Βορείων Προαστίων αναζητεί μεσοεπιθετικούς και ένα από τα ονόματα που βρίσκονται στο προσκήνιο είναι αυτό του Σωτήρη Νίνη. Ο 33χρονος ποδοσφαιριστής έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΣ Γιάννινα, έπειτα από ένα εξάμηνο και αρέσει στους ιθύνοντες τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας.

Ο Νίνης συνδυάζει ποιότητα και εμπειρίες, ενώ είναι ένας παίκτης που τον γνωρίζει καλά και ο Γιάννης Αναστασίου. Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί στον Παναθηναϊκό τόσο όταν ο νυν τεχνικός της Κηφισιάς ήταν βοηθός του Χενκ Τεν Κάτε όσο κι όταν ανέλαβε χρέη πρώτου προπονητή.

Στο εξάμηνο πέρασμα του από τους Ηπειρώτες μέτρησε εννέα εμφανίσεις, ενώ τις προηγούμενες δυο σεζόν ήταν στον Βόλου, όπου μέτρησε 47 συμμετοχές, με ένα γκολ και έξι ασίστ.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X