Η ΑΕΚ είπε «όχι» στα 17 εκατ. της Λανς για τον Λιβάι Γκαρσία!

Λιβάι Γκαρσία: Το πιο πολύτιμο πετράδι στο «στέμμα» της ΑΕΚ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Νέα κρούση στην ΑΕΚ για τον Λιβάι Γκαρσία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λιβάι Γκαρσία είναι ένα διαμάντι στην κατοχή της ΑΕΚ και οι «μνηστήρες» που θέλουν να το κάνουν δικό τους είναι πολλοί!

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε ξεκαθαρίσει ότι ο διεθνής άσος από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο δεν είναι προς πώληση και η Ένωση ρίχνει το ένα… άκυρο μετά το άλλο στις προτάσεις που έρχονται.

Η τελευταία κρούση που δέχτηκε η ΑΕΚ για το “βαρύ πυροβολικό” της ήρθε από τη Λανς, η οποία εμφανίζεται να προσέφερε περί τα 17 εκατ. ευρώ σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, ωστόσο και πάλι η απάντηση της “κιτρινόμαυρης” ΠΑΕ ήταν αρνητική, εκτιμώντας ότι η αξία του Λιβάι είναι αρκετά μεγαλύτερη. Υπενθυμίζεται εξάλλου ότι η ΑΕΚ έχει το 60% των δικαιωμάτων του παίκτη, με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ να διατηρεί το 40%.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η γαλλική ομάδα είχε κάνει πρόταση στην ΑΕΚ πρόσφατα και για τον Μουκουντί στα 8 εκατ. ευρώ, η οποία επίσης απορρίφθηκε.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X