Fox Sport Mexico: «Θα τελειώσει άμεσα του Αραούχο στην ΑΕΚ - Θέλει Champions League ο παίκτης»

Fox Sport Mexico: «Θα τελειώσει άμεσα του Αραούχο στην ΑΕΚ - Θέλει Champions League ο παίκτης»
Photo Credits: INTIME

Στο μεγαλύτερο τηλεοπτικό Μέσο του Μεξικό αναφέρθηκαν στην ΑΕΚ και τον Νέστορ Αραούχο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Μεξικάνοι συνεχίζουν να εκφράζουν σιγουριά για τη μετακίνηση του Νέστορ Αραούχο στην ΑΕΚ!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Fox Sport Mexico, ο στόπερ της Κλαμπ Αμέρικα είναι κοντά στο να γίνει ο επόμενος Μεξικάνκος που θα παίξει στην ΑΕΚ. «Εδώ και περίπου 3-4 εβδομάδες μαγειρεύεται αυτή η υπόθεση. Η τιμή που έχει βάλει η Αμέρικα για τον Αραούχο είναι πολύ υψηλή. Όμως η ΑΕΚ θέλει, ο Αραούχο θέλει, η Αμέρικα θέλει και παρότι η τιμή του είναι πολύ υψηλή πιστεύω ότι θα υπάρξει τελικά συμφωνία και η μεταγραφή θα γίνει» τόνισε ρεπόρτερ του πάνελ με τους υπόλοιπους να στέκονται στην εμπιστοσύνη που δείχνει ο Αλμέιδα στους Μεξικάνους ποδοσφαιριστές.

«Ίσως θα πρέπει να το κάνουν και οι δικοί μας προπονητές αυτό» τόνισαν. Κι άλλα Μέσα από το Μεξικό υποστηρίζουν ότι η μεταγραφή είναι κοντά στην ολοκλήρωση της και ο Αραούχο θα μετακομίσει στην ΑΕΚ. Μάλιστα συνέδεσαν την ενδεχόμενη μεταγραφή του Αραούχο με την επιθυμία του να παίξει στο Champions League.

Η ιστοσελίδα mediotiempo.com από τη μεριά της υποστηρίζει ότι η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί την επόμενη εβδομάδα και σημαντικό ρόλο παίζει η επιθυμία του ίδιου του παίκτη και η επικοινωνία του με τον Αλμέιδα. Χαρακτηριστικά αναφέρει:

«Η Αμέρικα και η ΑΕΚ βρίσκονται σε πολύ προχωρημένες συζητήσεις για τη μεταγραφή του Αραούχο. Οι Έλληνες κατέθεσαν την πρόταση τους που ικανοποίησε τη διοίκηση της της Αμέρικα κι έτσι αναμένεται η μεταγραφή να κλείσει μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Ένας σημαντικός παράγοντας για να πειστεί η Αμέρικα είναι ότι ο ίδιος ο παίκτης πίεσε να φύγει καθώς ήταν ενθουσιασμένος με την προοπτική να αγωνιστεί στο Champions League. Ο Ματίας Αλμέιδα τηλεφώνησε στον Αραούχο και του εξήγησε το πρότζεκτ της ομάδας και τι σκέφτεται γι’ αυτόν. Ήταν μια συζήτηση που τον έπεισε και άλλαξε το σκηνικό».

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X