ΑΕΚ: Η Καβάλα στο πόδι, πάει το τρόπαιο του πρωταθλήματος!

ΑΕΚ: Η Καβάλα στο πόδι, πάει το τρόπαιο του πρωταθλήματος!
Photo Credits: INTIME

Η περιοδεία των τροπαίων της ΑΕΚ συνεχίζεται ανά την Ελλάδα - Καβάλα ο επόμενος προορισμός

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ έδωσε στους φιλάθλους τις λεπτομέρειες για τις ώρες και τα μέρη που θα κάνουν tour το τρόπαιο του πρωταθλήματος της στο Νομό Καβάλας!

Δείτε την ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ

«Ο Νομός Καβάλας είναι ο επόμενος σταθμός της περιοδείας του τροπαίου του πρωταθλήματος της ΑΕΚ της περιόδου 2022-23.

Η αρχή θα γίνει στην Ελευθερούπολη, όπου το τρόπαιο θα εκτεθεί σε χώρο εστίασης στην οδό Φρίξου Παπαχρηστίδη 137, από τις 20:30 και μετά. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει βραβεύσεις παλαιών ποδοσφαιριστών και διακεκριμένων φιλάθλων της ΑΕΚ από την περιοχή, ενώ θα υπάρξει και προβολή σε video wall των highlights της πορείας της νταμπλούχου Ελλάδας ΑΕΚ της σεζόν που πέρασε. Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί εκπρόσωποι τοπικών φορέων, βουλευτές του Νομού, καθώς και η δημοτική αρχή του Δήμου  Παγγαίου.

Την Κυριακή 16/7/2023 το πρωί στη Νέα Καρβάλη (10:30 έως 13:00) θα πραγματοποιηθεί ειδική εκδήλωση, με επίκεντρο το τρόπαιο του πρωταθλήματος, στο αμφιθέατρο της τοπικής κοινότητας, η οποία θα είναι η διοργανώτρια της εκδήλωσης σε συνεργασία με τον τοπικό σύνδεσμο φιλάθλων ΑΕΚ.»

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X